16 Restoran Untuk Peminat Dim Sum

February 22, 2016

16 Restoran Untuk Peminat Dim Sum


Hai, anda peminat Dim Sum ini ekin ada nak share Dim Sum yang sedap harus anda cuba  taw. Semuanya tersenarai di bawah ni 

1. Restoran MinMax, PNB Darby Park

2. China Treasures, Pusat Konvensyen Sime Darby

3. Celestial Court, Hotel Sheraton Imperial KL

4. Restoran Harmoni, Hotel Bangi-Putrajaya

5. Dolly Dim Sum, Avenue K & Nu Sentral

6. Restoran Tung Yuen, Hotel Grand BlueWave Shah Alam

7. Eden, KLIA

8. Restoran Siang, Kompleks Beli Belah Sogo

9. Restoran Toh Yuen, Kelab Eksekutif Klang

10. Greentown Dim Sum Cafe

11. Restoran Tasty Wok, Kelab Venition

12. The Asian Restaurant, Hotel Horizon Kota Kinabalu

13. Restoran Meisan, Hotel Grand Margherita Kuching

14. Restoran Szechuan Garden, Holiday Villa Alor Setar

15. Restoran Kai Xuan, Puteri Pacific Johor Bahru

16. Janimaru Dimsum, Restoran Tomato Klasik

Klik  16 Restoran Dim Sum Pelbagai Bentuk untuk tengok koleksi gambar yang menarik.


You Might Also Like

9 ulasan

  1. sedap betul Dim Sum ni...kali pertama cuba terus jatuh cinta

    ReplyDelete
  2. tak pernah makan dim sum tapi bila tengok orang lain makan macam best je

    ReplyDelete
  3. Akak suka makan dim sum. Yummmehhhh!

    ReplyDelete
  4. suka makan dimsum kat greentown ipoh tu...
    memang sedap sgt2

    http://aliafarhansaid.blogspot.my/2015/12/food-review-greentown-halal-dimsum-ipoh.html

    ReplyDelete
  5. Adik cakap kat Dolly tu sedap... tapi zaf tak pernah try sekali pun.. huk2

    ReplyDelete
  6. Ya Allah pregnant kali ni kita suka betoi dgn dimsum ni kak ekin

    ReplyDelete
  7. aida sgt la suka dim sum.
    kat melaka x byk tempat yg ada dan sedap di makan.
    kat hotel tapi aduhai, mahal!!!

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017