Selamat Pagi Sahabat

February 22, 2016

Selamat Pagi Sahabat


Hai, selamat pagi sahabat blogger ku sekalian... semoga dipermudahkan urusan anda hari ini ya.. baru sempat ekin nak update blog hari ini.. 2-3hari duk sibuk beroperasi kat bilik kat rumah ni kena serang anai-anai.. ekin guna air basuhan beras pertama saja jirus kat tempat nampak anai-anai tu nampak semuanya mati.. 


Ekin tunggu abang ipar bawa minyak apa entah untuk sapu di sekeliling bilik tu nanti... back up takut ada lagi kan nanti.. rumah dah macam kapal pecah tengok sekali.. fuhhh penat nak menyimpan ni... tu yang update blog malas kadang-kadang hihihihi... sory taw.. 

Bila anai-anai ada dalam rumah memang la risau kan takut nanti habis semua barang kena tebuk dekat dia.. harap lepas ni tak ada lah anai-anai ni... 

You Might Also Like

6 ulasan

  1. Selamat pagi Ekin.. TQ ye singgah blog sha..

    ReplyDelete
  2. pastu takut alang kayu pintu2 dekat rumah dia tebuk jugak haihhhh

    ReplyDelete
  3. Dah selesai ke problem anai-anai tu?

    ReplyDelete
  4. ada sedara aida tu, umah dia diserang anai-anai.
    duit dlm laci abis di makan anai-anai!!!

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017