CPUV 13 Februari 2016 :Huawei Mate S & Watch Campaign

February 14, 2016

CPUV  13 Februari 2016 :Huawei Mate S & Watch Campaign



Hai u all semua , baru lepas  tergodek-godek nufnang ada iklan CPUV yang tengah on going  pada 13  Februari 2016 .. Alhamdulilah  rezeki kedua  untuk bulan Februari ni.


CPUV yang sedang bergayut-gayut blog ekin adalah Huawei Mate S & Watch Campaign  lagi merupakan  Jenama telefon pintar dari China , so pada nampak iklan ni bergayut-gayut di blog ekin klik-klik la ya.. :)   


ekin ingin ucapkan ribuan terima kasih kepada mr nuffnang harap pihak nuffnang bagi lebih banyak lagi iklan ya..

Ok la itu saja nak update okbaiii ... nak pergi masuk dapur untuk memasak pulak ni.... kalau ingin jana  pendapatan  meh join register  8share  dan ChurpChurp  ini hanya kongsikan link iklan anda di facebook , twitter, google dan blog anda mampu dapat duit dengan harga RM0.20 satu klik... kalau 50 orang klik link anda tu boleh dapat RM10 taw kena rajin share iklan taw kalau malas memang tak dapat la hihihi...

Ada lagi yang ekin join kalau  nak dapat barang free seperti soflan, rexona, joy dan lain jom register Woop ni bukan untuk surirumah pun untuk semua hanya jawab mission yang diberi itu kita kumpul point sampai banyak dah boleh readeem barang yang kita nak.. ekin dah banyak readeem taw ni bukti entri yang ekin pernah readeem boleh klik SINI , SINI SINI
dan SINI



You Might Also Like

13 ulasan

  1. MG punya cpuv ads panadol je bulan ni..huhu
    syukrlah even ade 1 je ads menepek kt blog MG tu :)





    JOM TENGOK LEBIH 100 BARANG2 KECANTIKAN DENGAN HARGA YG MURAH DAN PASTINYA ORIGINAL !
    https://www.facebook.com/produkkecantikanMG/posts/1726936100868945:0

    JANA PENDAPATAN PASIF DENGAN BLOG ANDA
    http://melangkaugarisan.blogspot.my/2016/01/jana-pendapatan-pasif-dengan-afflifycom.html

    ReplyDelete
  2. Baca sambil click click Nuffnang hehe

    ReplyDelete
  3. untungla..sy da lama tak pernah dapat CPUV

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena rajin2 BW insyaAllah dapat lepas selalu update server kat nuffnang

      Delete
  4. Salam kak yana tak reti mende mende ni tak minat pulak

    ReplyDelete
  5. Malas plak ase aritu berkobar. Ni kene main lagi ni nk brg freee hihi

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017