CPUV 24 Februari 2016 : Huawei Mate S & Watch Campaign

February 24, 2016



CPUV 24 Februari 2016 : Huawei Mate S & Watch Campaign

Hai, korang ni sempat lagi ekin update sebelum nak tido nak kongsi dengan korang semua ekin ada dapat iklan CPUV nuffnang yangn baru tadi tergerak hati nak tengok kut-kut ada la kan... alhamdulilah ada masyuk la iklan untuk 24 Februari 2016. 

Iklan Huawei Mate S & Watch Campaign dah banyak masyuk kat blog dari bulan 1 aritu lagi... untuk bulan 2 CPUV yang keempat ekin dapat la ya.. CPUV yang sedang bergayut-gayut blog ekin adalah Huawei Mate S & Watch Campaign  lagi merupakan  Jenama telefon pintar dari China , so pada nampak iklan ni bergayut-gayut di blog ekin klik-klik la ya.. :)   

ekin ingin ucapkan ribuan terima kasih kepada mr nuffnang harap pihak nuffnang bagi lebih banyak lagi iklan ya..

Ok la itu saja nak update okbaiii ... selamat malam semua ekin nak tidur dulu.. maafkan segala apa kesilapan ekin menulis ya.. esok nak puasa lagi hari ketiga...... kalau ingin jana  pendapatan  meh join register  8share  dan ChurpChurp  ini hanya kongsikan link iklan anda di facebook , twitter, google dan blog anda mampu dapat duit dengan harga RM0.20 satu klik... kalau 50 orang klik link anda tu boleh dapat RM10 taw kena rajin 
share iklan taw kalau malas memang tak dapat la hihihi...

Ada lagi yang ekin join kalau  nak dapat barang free seperti soflan, rexona, joy dan lain jom register Woop ni bukan untuk surirumah pun untuk semua hanya jawab mission yang diberi itu kita kumpul point sampai banyak dah boleh readeem barang yang kita nak.. ekin dah banyak readeem taw ni bukti entri yang ekin pernah readeem boleh klik SINI , SINI SINI
dan SINI
 

You Might Also Like

5 ulasan

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017