Selamat Pagi Sahabat

February 25, 2016

Selamat Pagi Sahabat


Hai, korang selamat pagi.. apa khabar untuk hari khamis ni.... semoga dipermudahkan urusan buat anda semua.. tak lama dah nak masuk bulan 3 sekejap saja... tak sabar nak balik kelantan bulan 3 ni hihihi... 

Alhamdulilah hari ini hari ketiga ekin berpuasa.. semoga diberikan kekuatan dalam menjalani ibadah puasa hari ini.. harap gastrik jangan meragam la.. 


Ok la itu saja nak update okbaiii ...nanti entri ekin yang seterusnya.. insyaAllah..kalau ingin jana  pendapatan  meh join register  8share  dan ChurpChurp  ini hanya kongsikan link iklan anda di facebook , twitter, google dan blog anda mampu dapat duit dengan harga RM0.20 satu klik... kalau 50 orang klik link anda tu boleh dapat RM10 taw kena rajin share iklan taw kalau malas memang tak dapat la hihihi...

Ada lagi yang ekin join kalau  nak dapat barang free seperti soflan, rexona, joy dan lain jom register Woop ni bukan untuk surirumah pun untuk semua hanya jawab mission yang diberi itu kita kumpul point sampai banyak dah boleh readeem barang yang kita nak.. ekin dah banyak readeem taw ni bukti entri yang ekin pernah readeem boleh klik SINI , SINI SINI
dan SINI


You Might Also Like

9 ulasan

  1. Selamat pagi jugak awak.. Khabar baik.. insyaAllah akan dipermudahkan segala urusan kita hari ni.. Aamiin :)

    ReplyDelete
  2. Alamak... SS baca dah tengahari... Muahhh!

    ReplyDelete
  3. Hari ni baru nak masuk hari kedua SS puasa...

    ReplyDelete
  4. ni da tghari ni...
    salam tghari 4 mac utk ekin :)

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017