CPUV Serentak Masuk Kat Blog Cik Ash

February 26, 2016

CPUV Serentak Masuk Kat Blog Cik Ash

Hai, selamat malam korang semua,tadi  sempat lagi ekin intai nuffnang Alhamdulilah rezeki lagi  ada dapat iklan CPUV nuffnang serentak masuk untuk tarikh 24 ,25 dan 26 Februari 2016 . 



Iklan Cpuv untuk 24 Februari 2016 CPUV Shopping Kaki (ImSold!)


Iklan CPUV untuk 25 Februari 2016 ialah PETRONAS - CNY Coffee Break ingin taw selanjut pasal iklan ini boleh tengok di #PETRONAS Chinese New Year 2016: Rubber Boy


Iklan CPUV untuk 26 Februari 2016 ialah CPUV  Sharp Air Purifier ..Kalau korang Nak tahu lebih lanjut pasal Sharp Air Purifier boleh tengok website di sini.. http://www.sharp-world.com/pci/my/movie-camp/#mosquito_catcher

Ekin ingin ucapkan ribuan terima kasih kepada mr nuffnang di atas  iklan yang di beri ini ekin berharap pihak nuffnang bagi lebih banyak lagi iklan ya.. Kalau korang nampak iklan tu bergayut-gayut tolong la klik-klik ya.. terima kasih semua.. 






You Might Also Like

19 ulasan

  1. Allhamdulillah... rezeki jgn ditolak sis... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sheila Aziz..nanti emailkan alamat ke sis JM eh...ada small gift for u...nk pos

      Delete
  2. Btw, Kak Ekin, saya nak minta maaf sangat sangat sebab haritu terlepas pandang blog akak. Tapi saya dah add dah. Terima kasih tegur saya! :)

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017