Peluang Jana Income Bersama InvolveAsia

February 23, 2016

Peluang Jana Income Bersama InvolveAsia

Jom ambil Peluang Jana Pendapatan Bersama Involve Asia - Platform yang ekin ingin ketengah ini  sangat sesuai dan terbaik untuk dikongsi bersama dengan anda semua la, tidak kira sama anda adalah seorang  blogger baru dan lama, semua boleh turut serta. Disini ekin sangat  berbesar hati ingin berkongsi satu yang bagus untuk  Jana Pendapatan Melalui Blog Bersama Involve Asia. 

Mesti ramai blogger yang tak  megenali InvolveAsia kan... ok ni ada sedikit info mengenai involveAsia ni sebelum memulakan program ni mesti kita kena taw dulu kan hihihi... dah taw mesti dah jatuh cinta nak cuba kan...hihihihi

InvolveAsia merupakan satu cara yang berkonsepkan E-Dagang di wujudkan untuk membantu, blogger yang berpengaruh atau tidak  dan para online influencer yang lain dalam menjana pendapatan melalui Program Affiliate dan ianya secara Online. Menghubungkan juga lebih kepada 80 kedai online terpilih di Malaysia antaranya Lazada, Zalora, Reebonz Trivago dan Lain-Lain



Peluang Jana Income Bersama InvolveAsia


Peluang Jana Income Bersama InvolveAsia

Jangan lepaskan peluang ni untuk peluang cerah untuk jana pendapatan dengan program ni Tak mengapa. Jom sertai program affiliate InvolveAsia dan berpeluang menjana pendapatan sampingan melalui komisen yang diberikan. 

Begitu ramai yang telah memcuba program affiliate ni semuanya datang dengan usaha kita untuk menjana pendapatan ini... nak dapat income secara percuma kan kena la rajin usaha kan...Hanya percuma saja daftar tak ada apa cas pun.. 

Jana Wang Income Online Anda Sekarang!

Jom Sertai program affiliate InvolveAsia dan jana pendapatan sehingga RM 2,000 setiap bulan! Hanya merujuk sesiapa sahaja yang berminat untuk menyertai program affiliate InvolveAsia dan dapatkan RM 5 untuk setiap pemohon yang berjaya!Mahukah anda menjadi agen affiliate InvolveAsia dan menjana pendapatan tambahan? sesiapa saja boleh menyertai program ini.


Bagaimana Untuk Menjadi Rakan Affiliate InvolveAsia


Syarat untuk menjadi rakan affiliate adalah senang dan mudah. Anda boleh mulakan serta merta dengan mengikut langkah seperti berikut :- 




  • Daftar percuma sebagai affiliate InvolveAsia menerusi pautan ini - Daftar Program Affiliate InvolveAsia
  • Setelah medaftar sila Login ke akaun anda
  • Sila lihat paparan screen dashboard anda di screen tu, pergi ke sidebar, tengok bahagian Report-Referral Report.
  • Jangan lupa salin kod ayau URL anda yang disediakan sebagai contohnya - http://dashboard.shopstylers.com/signup/2665
  • Selepas itu share la URL affiliate anda itu di mana-mana media sosial yang anda ada contohnya blog,laman web, facebook, twitter dan lain-lain


  • Jangan tunggu lagi! Inilah peluang anda menambah pendapatan!jangan lengahkan masa anda ambik peluang keeemasan ini untuk join Program Affiliate InvolveAsia ini.. Jangan lupa kongsi ilmu bersama rakan-rakan anda yang lain. 
    Terima kasih.


    You Might Also Like

    5 ulasan

    Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

    InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


    LIKE US ON FACEBOOK

    >

    PURPLE AWESOME JULY 2017