Pengomen Popular Januari 2016

February 04, 2016

Pengomen Popular Januari 2016

Hai rakan-rakan, apa khabar semua sihat tak ..ekin tak berapa sihat ni..selsema n sakit tekak.. harap dipermudahkan buat semua ya.. dah masuk bulan Februari 2016 kan seperti biasa di awal bulan ekin dan blogger lain bila masuk bulan baru mesti update carta top comment kan.. bulan januari istimewa sikit ekin ada bagi award insyaAllah akan berterusan lepas ni... 


Ok kini tiba keputusan senarai calon top 10 Pengomen Popular Januari 2016  di blog Cik Ash... nampak pic kat atas tu di antara mereka yang rajin memberi komen di blog ekin ini... kesemua pengomen ni automatik jadi bloglist januari  BLOGLIST AWESOME.. bulan ni ada cikgu lelaki menyerikan blog ekin hihihi..lagi satu ekin nak taw nama top commenter ekin dah tukar Purple Awesome ya..


Ada perubahan dalam carta di atas tu kebanyakkan nama yang sebelum ni ada dalam carta dah kembali semula... juara baru pun dah bertukar Wardah Annesa mengebom di awal hingga  akhir tu... hihihi.. ok jom kita terjah blog mereka yang suka mengebom di blog ekin ni..9 orang yang dapat  award  ni disebabkan nama kira sakura ada dua tu yang pelik ni hahahhaha.... dua orang daripada team Projek Blogger Utara  sudah tersedia dalam bloglist purple hihihi..

Wardatun Neesa -http://cikannesweetyncool.blogspot.my/
Kasihku Amani : http://kasihkuamani.blogspot.com/



Kak Ruhil : http://arwendanish.blogspot.my/


 Nina sukasamko :https://ciksukataip.blogspot.my/
Amanina Mads : https://ciksukataip.blogspot.my/




Kira Sakura :http://kierasakura.blogspot.my/

Siti Nurzafirah :http://miamorzafirah.blogspot.my/

Anies : http://aniesandyou.blogspot.my/



Munirah Mustaffar : http://munirahmustafar84.blogspot.my/


http://madey09.blogspot.my/

ok itu saja perhargaan yang dapat ekin bagi tahun baru ini baru ada kerajinan nak bagi hihihi... harap sudi la terima perhargaan yang tak seberapa ekin bagi ini..

You Might Also Like

20 ulasan

  1. Alhamdulillah. Tahniah juga pada yang lainnn. cantik award tuu. Hihii. Pepel. I loikeee! ^_^

    ReplyDelete
  2. terima kasih...
    semoga kita sentiasa rajin BlogWalking...

    ReplyDelete
  3. Cantiknya sijil! Tahniah buat semua pengomen tegar!

    ReplyDelete
  4. hehehe... baru nampak ada nama kat situ.. sebelum ni tak dak..

    thank you Kak Ekin...

    ReplyDelete
  5. lawo cert tu
    thanks ekin
    muaahh

    ReplyDelete
  6. alaa..pesal nama sis JM x masuk list ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. sis jm lama tak singgah blog ekin la tu

      Delete
  7. masuk thn baru ni mood nak blog walking semakin merudum..aduhai!

    ReplyDelete
  8. TQ Ekin for the award.. Ohsem sangat nie...
    Sha punya pengomen dah xtau hilang mana.. huhuhu..

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017