Selamat Hari Persahabatan Kat Facebook

February 04, 2016

Selamat Hari Persahabatan Kat Facebook


Assalamulaikum... 
Selamat petang semua.. maaf lewat bersiaran petang ni.. biasa la ekin minggu ni abang shif malam petang waktu memasak untuk makan petang dan abang bawa bekal pergi kerja.. menu ekin masak hari tomyam kaki dan ayam mati awas kari ya... nak taw resepi ayam mati awas kari boleh rujuk di resepi Kari Ayam Tanpa Santan ya.. 


Eh hampir terlupa nak bagitaw tadi ekin buka facebook ternampak facebook hantar ucapan Selamat Hari Persahabatan kat Facebook.... siap ada video khas untuk sahabat di facebook ekin..


You Might Also Like

17 ulasan

  1. Oh saya pun baru tahu harini hari persahabatan lepas nampak kat Fb

    ReplyDelete
  2. Selamat hari persahabatan jugak.. ^_^

    ReplyDelete
  3. happy friends forever !!

    Jom vote blog acik di MSMW 2016 : Cara mengundi di sini

    ReplyDelete
  4. Hepi friendship day ekin.. Semoga kekal persahabatan kite dunia akhirat..

    ReplyDelete
  5. Ini bukan hari persahabatan sedunialah, ekin. Ni Friends Day yang FB anjurkan sempena sambut birthday diorang yang ke- 12. Friendship Day sedunia tu bulan lapan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. oooo gitu xpe tersilap faham rupanya

      Delete
  6. Replies
    1. terima kasih kak farah bagitaw ekin dah baikinya hihihi

      Delete
  7. hepi friends forever ekin hehe

    ReplyDelete
  8. Ada tapi sebab internet cam siput x buka pun.. Huhuhu..

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017