Kalau Dapat Baucer Lazada Inilah 10 Barang Yang Saya Pilih

March 17, 2016

Kalau Dapat Baucer Lazada Inilah 10 Barang Yang Saya Pilih



Hai korang, ini ada berita baik buat yang suka  shopping online atau suka join contest,lazada sedang menganjurkan contest sempena Lazada 4th Birthday For Blogger Malaysia Contest 2016. Contest ini bermula pada 15 Mac hingga 18 Mac 2016. Lazada yang merupakan online shopping Malaysia yang menjual pelbagai barang untuk dipilih dengan mudah. 



Ekin suka shopping kalau ekin dapat peluang shopping di Lazada ni.. barang yang ekin nak shopping dengan harga kurang dari RM100.. Jom kita intai2 barang yang ekin nak shopping ni

1. Spin Mop Magic Mop + Cleaner Bucket + 2 Mop Heads 

Spin Mop Magic dah lama ekin teringin nak dapatkan tapi belum berpeluang nak dapatkannya... kenapa ekin ingin mop spin ni sebab memudahkan ekin buat kerja mengemop lantai dengan mudah tanpa perlu menggunakan cara mop trandisional,kalau dapat mop  spin sangat mudah  dan senang kan.. tangan pun tak sakit kalau guna spin mop hihihi...

Tupper Cabinet ini pun dah lama ekin teringin tapi tengok harga alamak cancel dulu la jawabnya.. ekin sangat suka tupper cabinet sebab terfikir boleh simpan baju-baju dengan kemas tersusun nanti bila ada Tupper cabinet ni.. 

Tupper Cabinets diperbuat daripada bahan kalis air yang membolehkan penyingkiran cekap habuk dan kotoran menggunakan kain lembap, manakala elemen mesra alam sekitar membuat risiko penggunaan percuma kerana mereka diperbuat daripada resin, yang bebas daripada asid formik.

*Setiap kiub boleh bertahan sehingga 10kg berat badan
*Ringan dan kalis air. 
*Boleh digunakan walaupun selepas banjir.
*Mudah untuk memasang dan
penyingkiran cekap habuk dan kotoran
*Menarik,meyegarkan dan berwarna-warni


3.   Hanging Pole

Hanging Pole pun ekin nak sebab boleh ekin gantung-gantung hangbag yang banyak kat rumah ni... gantung selendang pun boleh gak ni... bila ada nanti kemas la nampak tersusun kan... 

Cadar Patchwork dah lama ekin teringin tapi harga pasaran sangat mahal... bila terlihat dekat lazada harga lebih terus jatuh cinta nak cadar ni hihihi...

Bags Crocdile ini ekin dah lama berkenan tapi harga mahal masa tu so sekarang dah murah teringin la nak dapatkan satu utntuk pakai raya hihihi... 

alat mini fan sunsuria ini pun nak gak boleh letak ruang bilik ekin kan.. nak beli yang besar mahal sangat hahahhaha....

Rack ini ekin teringin nak dapatkan sebab nak jimatkan ruang bilik mandi dengan rack ni.. nampak kemas tersusun bilik kalau ada rack macam ni kat... mudah dan senang nak tolak... hihihi

mesin jahit mini dah lama ekin nak tapi tengok harga mahal sangat ni ada murah harap boleh beli la mudah untuk jahit-jahit apa dengan senang hihihi...


Oven  ni lama dah teringin nak sangat time buat kek,biskut ke dan lain-lain bila ada oven memudah kerja ekin lepas ni... 


Drill ni pun kalau ekin dapat beli sangat bagus la untuk ekin mudah nak drill apa-apa dengan senang tak yah upah orang dah lepas ni hahhahaha

Cepat-cepat pergi shopping esok tarikh last untuk shopping... klik banner untuk shopping ya...



This post is an entry for the InvolveAsia x Lazada MY blogger contest. Cash and Lazada voucher sponsored by Lazada Malaysia and shopcoupons.

You Might Also Like

10 ulasan

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017