Pecah Rekod Dua Cerita Tengok Kat Pawangan

March 07, 2016

Pecah Rekod Dua Cerita Tengok Kat Pawangan


Hai korang semua, semalam ekin dan suami pergi tengok wayang 2 cerita di pawangan Landmark Kulim hihihi... pecod rekod dalam satu hari 2 cerita.. dari 3.00 petang abang dan abang pergi giant memang waktu orang ramai yang beratur waktu puncak orang tengok wayang kut.. 


Memang ramai peminat filem terbaru yang ditayang sekarang kan.. kebetulan ekin ada voucer free dari MBO cinemas aritu ambik peluang la nak tengok wayang sekali harun.. hihihi... filem yang ekin tonton semalam adalah Filem Munafik dan Boboiboy The Movie... ekin ambik tempat duduk couple seat no 7 dan 8.. kira nya tengok wayang semalam tak yang keluar duit langsung hihihi... guna voucer free dan point beli popcorn dan air minuman.. 

Start tengok filem Munafik 4.55petang hingga 6.50petang..habis filem munafik ekin sambung masuk tengok boboiboy pulak  memang bajet time sedang molek tengok hihihi.. memang berpuas hati tengok  wayang sebab ekin rasa dah lama tak keluar tonton berdua dengan abang taw.. biasa abang sibuk keje kan.. ni peluang dia cuti tu yang gigih dia nak puaskan hati wife kan hihihi.. kalau tak merajuk pulak cik ash ni hahahhah.... 

Nantikan review dua filem yang ekin tengok semalam iaitu  Munafik dan Boboiboy The Movie dari ekin ya... hihihi... memang kedua-dua filem ada kekuatan tarikan untuk pengungjung tengok taw... filem munafik memang seram sangat meremang bulu roma ekin kalau nak bawa tengok cerita ni ekin nak pesan jangan bawa anak la ya.. hihihi.. Manakala Boboiboy The Movie banyak mencerita tentang pengembaraan penuh aksi boboiboy dan kawan-kawan tak lupa komedi dan romantik ada gak diselitkan dalam siri boboiboy ni.. 

You Might Also Like

13 ulasan

  1. marathon dikala kelapangan.. bukan selalu kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. zaf betul tu... last tengok tahun 2014 hahahhaha tu lepas kahwin sebulan lebih... abang cakap dah dia nak bagi puas tengok wayang takut lepas dia sibuk keje xsempat..

      Delete
  2. ni betul2 marathon tengok wayang.. best kan filem boboiboy the movie tuh..

    ReplyDelete
  3. amboi3 sakan depa dating dua tgk movie back2back tu haaa jeles bertingkek2 haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hhahaaha...kak el jangan la jeles lama dah i x dating berdua dengan abe ni....

      Delete
  4. boboiboy da tgk.
    munafik tu nanti kena suh asben donlod.
    dgn anak2 tak lepas la nak ke panggung.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau nak tengok dgn budak2 seram hihihi

      Delete
  5. Akak haritu p tgk BoboiBoy kul 12.15tghari..masa tu tak ramai lagi..lps kul 2ptg kuar tengok org beratur panjang..tak kuasa nak sambung tengok lagi sebab mls nak beratur beli tiket dan tggu show mesti lambat

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang waktu time tu org ramai dah beratur panjang gak la... huhuhu

      Delete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017