Pelakon Harry Potter Dulu Dan Sekarang

March 07, 2016

Pelakon Harry Potter Dulu Dan Sekarang

Hai Korang semua, apa khabar sihat ke...Filem Harry Potter seawaktu ketika dahulu popular sangat kan di negara kita kan... Pesona filem sihir karya JK. Rowling ini bukan hanya mempesona anak kecil, namun juga orang dewasa yang sampai rela beratur membeli tiket filem terakhir tersebut. Jom kita lihat pelbagai perubahan wajah dari para bintang filem tersebut, saat kanak-kanak dan sekarang... sangat banyak perubahan hihihihi... 



Daniel Radcliffe ( 27 Tahun) 

Emma Watson (26 Tahun) 


Rupert Grint (28 Tahun) 

Tom Felton (29 Tahun) 

Bonnie Wright ( 25 tahun) 

Katie Leung (28 Tahun) 


Matthew Lewis (27 Tahun) 

James and Oliver  (30 Tahun) 

Michael Gambon (75 Tahun) 

Evanna Lynch (25 Tahun)

Harry Melling ( 27tahun)

Devon Murray (28 Tahun)


Jamie Waylett (27 Tahun) 

Robbie Coltrane  (66 Tahun) 

Ok la itu saja yang ekin dapat kongsi dengan korang semua pelakon-pelakon harry  potter masa kini.. semua gambar ihsan dari google ekin cari.. hihihi... kesemua pelakon-pelakon dah besar ada yang lawa dan hensem la ya.. masih ada lagi pelakon yang ekin lupa siapa ingat di atas ni saja la watak... kalau ekin jumpa lagi ekin akan update lagi ya.. 


You Might Also Like

13 ulasan

  1. feveret film...walau skrg dah agak "dewasa" still suka tgk film ni..hehe even repeat.another one is hunger game & maze runner..best tau..klu ada masa mngkin Cik Ash bleh try2 usha citer ni..

    ReplyDelete
  2. ada yang nampak perubahan ketara dari segi bentuk wajah

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah kan... banyak nampak perubahan sangat

      Delete
  3. ada yang makin hensem berbanding dengan wajah ketika kanak2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah ramai yang hensem bila besar kan

      Delete
  4. byk2 tu hary meling tu kacak lah jugak hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak el harry melling kacak i tengok pun wahhhh hahahhaha jatuh cinta jap hahahha

      Delete
  5. memang ikut citer ni dari awal ke akhir.
    memang aida kenal tiap pelakon nyer :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak aida ekin kenal yg budak2 cikgu2 dia ingat2 lupa hihihi

      Delete
  6. diorang dah besar..kita pon dah tua..eh2 bukan tua..MATANG hihihih

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017