Tebus Point Hadiah Dengan TM Rewards

March 07, 2016

Tebus Point Hadiah Dengan TM Rewards

Hai korang semua ekin ada nak share something berkenaan dengan TM Rewards ni... Kalau anda penguna bijak point yang dikumpul jom kita tebus dengan pelbagai yang menarik di TM Rewards ni.. Kita duk bayar bil-bil bulan dari situ la kita dapat point TM ni.. sebelum ini lagi point ni ada tapi kebanyakkan tak taw sangat... yang ekin ingat masa aboh dulu orang TM Rewards call sendiri kita nak tebus barang apa dengan point terkumpul dia siap bagi taw senarai barang yang cukup dengan point.. aboh ekin tebus yang pembakar serba guna untuk bakar roti,pizza dan lain-lain.. 

Ok dekat bawah ini merupakan hasil tebusan ekin guna point account TM Rewards suami ekin.. ekin bab tebus barang free memang suka sangat.. hihihihihi... 





Suami ekin memang tak taw tentang TM Rewards ni boleh tebus hadiah free.. mujur ada wife dia pandai bab point ni hahahhaha... aritu ada dapat mesej dari TM dia kata ada point akan tamat tarikh tu yang ekin geram duk usha-usha point TM Rewards ni.. ekin masuk kat webiste TM Rewards tengok la barang apa yang cukup di checkout dengan point yang dalam account TM reward yang ada.. pada 2/3/16 ekin suruh abang tengok hadiah apa nak tebus sekali tengok abang ekin dia berkenan dengan Permainan Saidina tu point untuk tebus dia 6,140.


Abang sangat teruja dapat gak permainan saidina yang dia inginkan selama ni akhirnya dapat dengan cara tebus point... kalau beli di kedai-kedai harga dah berpuluh2 ringgit kan..siap kita orang sempat bermain saidina tadi... hihihi... so sesiapa yang ingin daftar TM Rewards ni boleh ataupun ada apa-apa boleh terus roger bahagian TM Rewards. 


 Call: 1300 88 8887
Operation hours: Monday – Friday at 9am-6pm
Email: help@tmrewards.com.my

DAFTAR TM REWARDS DI SINI
Ok la itu saja ekin nak bagitaw... bye sambung lain kali lagi... okbaiiiii

You Might Also Like

11 ulasan

  1. Replies
    1. memang best sangat main hihihi... tunggu abg tak keje pulak nanti kita main pulak...

      Delete
  2. hai tm pun ada points
    xtau plak
    apahal semua x tau ni hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak el ekin pun sebelum taw gak tapi xcakna pun loni bab point ambik perhatian dah hahhahaha

      Delete
  3. oiye?
    ok la nanti free mau cek.
    aida ada dah saidina ni, ekin.
    anak2 main kalau sepupu diorang dtg ramai2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak aida cek la mana taw point dah banyak bukan saidina saja boleh tebus macam2 lagi barang yang boleh tebus tu

      Delete
  4. Wah best laa abg Ekin bleh main Saidina dengan bininya

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihihi... bila tak keje n xsibuk baru dapat main

      Delete
  5. Replies
    1. kan kita duk bayar bil setiap bulan automatik jadi point reward kita... kena register reward \s dulu

      Delete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017