Tebus Soflan Dari Woop

March 03, 2016

Tebus Soflan Dari Woop



Hai,... selamat malam semua.. maaf ekin agak sibuk hari ini.. tak sempat nak update blog... ni baru rasa ada mood nak update blog.. hihihi... maafkan ekin segala BW pun tak berjalan hari ini...

Minggu lepas dalam 22/2/2016 ekin ada tebus Soflan 1 liter dari Woop tu.. dan hari ini dah dapat soflan tu.. tapi agak kecewa la sikit soflan tu tertumpah isi dalam la... semerbak bau soflan... harap packing barang macam harus kena kemas n teliti di masa akan datang ya...

Ok lepas ni kena beringat tak mau redeem soflan botol hahahah.... nak kumpul lagi point nanti nak redeem benda lain pulak la...Siapa yang nak barang FREE????? Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. Cepatt.. KLIK UNTUK DAFTAR .

Kalau tak faham apa  itu Woop dan cara untuk dapatkan point boleh klik Baca SINI.


You Might Also Like

7 ulasan

  1. Alamak.. tumpah pulak.. Zaf punya point pun dah boleh redeem SOftlan ni.. tapi, tak mau redeem, nak kumpul lagi.. nak pancing ikan jos... haha

    ReplyDelete
  2. woop aida tersadai, ekin.
    lama tak gi jwb soklan.

    ReplyDelete
  3. Salam kak ekin , yana pon tengah kumpul point!

    ReplyDelete
  4. lama tak p menjawab soalan..

    ReplyDelete
  5. kita pun tebus softlan dgn glo tp pos tu return balik ke ofis.. kena g collect sendiri.. diorg dah wrap tp still tumpah.. sedih nau.. tp lantak la benda pree kekdahnya.. hahahha

    ReplyDelete
  6. blom tebus..tapi rasanya tak mau la soflan..hihihi

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017