Wordless Wenesday #50 | Throwback Hasil Diy Dulu

March 02, 2016

Wordless Wenesday #50 | Throwback Hasil Diy Dulu
Bunga Crepe masih ada lagi

Gift ni masih banyak lebih 


You Might Also Like

10 ulasan

  1. Ekin buat sendiri ke tu? Comelnya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup SS ekin buat sendiri... masa nak kahwin aritu hahhahahah....loni malas dah hahahhaha

      Delete
  2. Kak buat bunga crepe tu guno gapo? Kertas tisu tu ko?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hom guna kertas tisu... paper crape tu...

      Delete
  3. hahaha sama laa kita ekin.. sebelum kawin bab kreatif semua ada.. bila dah kawin, abis hilang ntah ke mana kreatif tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kahwin ni semua ideal kreatif xde... hahhahaha

      Delete
  4. bunga crepe tu nah lah buat hehe..

    ReplyDelete
  5. diy ni save bajet.
    and boleh ikut citarasa kita :)

    ReplyDelete
  6. Btul kata Eyda masa nak kawen memang keatif..loni keras tangan dah..hahaha

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017