Tersenarai Dalam Bloglist Ramadan 1437H Oleh Hasrul Hassan

June 02, 2016

Tersenarai Dalam Bloglist Ramadan 1437H Oleh Hasrul Hassan


Hai korang semua, alhamdulilah rezeki Blog Cik Ash  dapat Tersenarai Dalam Bloglist Ramadan 1437H Oleh Hasrul Hassan buat pertama kali.. sebelum ni ekin terlepas peluang nak join lagi pulak sibuk sangat masa tu.. ni kira dah ok la sikit ada masa terluang sempat intai blog ternampak  blog Hasrul Hassan berkenaan dengan entri Bloglist Ramadan 1437H Oleh Hasrul Hassan ini apa lagi ekin berani kan diri nak join.. 

Dah semalam chek ke blog Hasrul Hassan ekin tersenarai 17 blogger terawal dalam Bloglist Ramadan 1437H Oleh Hasrul Hassan ini.. patut la  ekin online petang tadi blog tengok bilangan masuk tak macam selalu tadi paling ramai  dalam 10 orang.. alhamdulilah ada gak tempias sikit dapat orang tengok kewujudan blog Cik Ash.. selama ni blog ni tak ada yang dikenali walaupun lama dah dalam blog.. hihihi...

Blog Cik Ash pemalu sikit hihihihi.. masa tu ekin sibuk keje tak ada masa nak update blog.. sekarang sejak kahwin jadi full housewife baru ada masa free update blog.. kalau terlampau sibuk yang tak sempat update langsung.. lagi ekin baru nak berjinak2 dengan jana pendapatan melalui blog masih dalam pembelajaran tapi melalui pembacaan ekin saja nak kena jumpa otai-otai pakar ilmu ni susah ekin kena fikir banyak halangan perlu difikirkan.. 






You Might Also Like

16 ulasan





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017