Cara Nak Test Kelajuan Speed Sever

August 11, 2016

Cara Nak Test Kelajuan Speed Sever

  Assalamulaikum, Hai korang apa khabar sihat tak... hihihihihi... ni ekin ada nak share dengan korang tentang satu website untuk test kelajuan speed sever. Selama ini ekin duk guna TM speed test saja nak taw berapa laju speednya.. 

Tentang test kelajuan speed sever ni ekin dapat taw daripada blog Aku Penghibur yang telah memperkenal website ini... nak taw lebih detail berkenaan dengan website korang boleh terjah ke blog beliau taw..

Keputusan hasil ekin buat di atas ekin buat 2 atau 3 hari lepas manakala gambar yang bawah ini ekin buat pagi ini.. ada nampak kelainan n kelajuan kan hari ini.. biasa keadaan di kedah sekarang hujan sokmo..musim boh orang kelantan bagitaw.. hihihihihi.. 

You Might Also Like

6 ulasan

  1. aida cer buat tapi tak jadik la.
    salah tekan kot memana :(

    ReplyDelete
  2. terima kasih sudi kongsikan ...jap saya test saya punya

    ReplyDelete
  3. bila tgok laju server rs mcm laju sgt. tp nk tulis komen ni pon slow je ni..

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang

LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME APRIL 2017