Menu Memikat Selera Suami

July 07, 2015

                                  
                                                            Ayam Goreng Serai


Selamat Malam,  ekin ada nak share Menu Memikat Selera Suami yang di request berkali-kali taw.. menu ni minggu lepas punya hari ini baru dapat share...ekin suka sangat en suami  suka makan ayam yang ekin ambik daripada resepi Blog Kak Farah.



Entri Menu Memikat Selera Suami ni dah lama ekin taip asyik tersimpan dalam draf ni main blog problem lagi malas nak update kan...

Menu Memikat Selera Suami ini ialah Daging Burger Goreng Pedas ini pulak ekin Cuba buat first time gak kebetulan kehabisan lauk ayam ekin Cuba yang ini Alhamdulilah masakan ini pun boleh memikat selera suami hihihihihi... 


                                           
   Menu Memikat Selera Suami ini ialah Berbola Daging Burger pun first time gak buat hasilnya kurang sikit buat bulan puasa kan rasa tu kurang sikit la... tapi boleh gak memikat en suami...


You Might Also Like

31 ulasan

  1. wahh.....ada resipi utk memikat suami rupanya...ketiga-tiga resipi ni dari blog kak Farah ko ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ayam goreng serai tu saja blog kak farah... 2 tu ekin buat main.agak barang dapurtu

      Delete
  2. boleh x sis JM nk try resipi ni utk memikat hati bakal mak mertua kih kih kih

    ReplyDelete
  3. kalau try pastu suami x terpikat mcm mana? hhuhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuba lG sampai terpikat la sis JM

      Delete
  4. betul org tua2 ckp kan...nak pikat hati suami jagalah perutnya...biar sampai boroi pun x e hihihih

    ReplyDelete
  5. Menu yang sangat menyelerakan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ah memang happy permintaan.buat lg tu

      Delete
  6. Nampak sedap semuanya... Huh! Lap peluh!

    ReplyDelete
  7. Tak mampu nak makan semua ni... Pandang je boleh... Sedih!

    ReplyDelete
  8. @Jari Manis nnti JM leh try...kot2 leh pikat calon suami hahahah

    ReplyDelete
  9. daging burger masak pedas tu mcm menarik!
    nanti share resepi ekk :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah kak.nanti ekin share hihihi

      Delete
  10. Alamak.. tertengok di tengahari..
    telan air liur dibuatnya.. hehehehe..

    ReplyDelete
  11. Daging goreng pedas tu memang nmpk mneyelrakan..sedapnya :)

    ReplyDelete
  12. Dah boleh buat rancangan Resepi Memikat Suami ni. Panggil Jihan cepat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak farah p tepon jihan suruh datang jumpa ekin hihihihi

      Delete
  13. bila tengok suami makan berselera memang rasa nak cuba dan cuba lagi menu baru kan

    ReplyDelete
  14. daging beger goreng pedas tu tgk mula teringat zaman skolah2 dl...suka ambik lauk cmtu la mkn

    ReplyDelete
  15. Pikat suami kita aje... Bukan pikat suami orang lain.. Keh Keh Keh...

    ReplyDelete
  16. yang last tu ingatkan cekodok.. rupanya bebola daging burger..apapun tak pernah cuba semua resepi ni lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Berbola daging tu akak... hihihihi

      Delete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017