8 Sebab Untuk Dapatkan Huawei Honor 8

September 23, 2016


8 Sebab Untuk Dapatkan  Honor 8 | Baru-baru ini ekin saja-saja usha tengok telefon pintar dekat lazada hihihihi.. tertiba ekin ternampak iklan  telefon pintar Honor 8 sedang berlayar-layar di lazada nampak lawa pulak Honor 8  tu berkenan sangat.. nasib baik baru tukar handphone baru ni kalau tak harus nak beli handphone lagi ni hahahhaha...

Kenapa ekin sangat minat dengan handphone Honor 8 ini sebab ianya ada 8 sebab yang harus anda taw tentangnya. Sekiranya anda dalam proses ingin memilih telefon pintar untuk masa akan datang ke , Jom usha dekat bawah ini


8 Sebab Untuk Dapatkan Honor 8

 1.     Rekabentuk Dan Ketukangan
Honor 8  merupakan telefon pintar yang sangat baik dalam bentuk Honor 8. Menetapkan yang tinggi bagi pesaingnya, Honor 8 mentakrif semula apa yang telefon pintar yang sepatutnya dari segi reka bentuk, fungsi, kualiti, dan kemampuan. Honor 8 bukan sahaja mempunyai kamera yang hebat, sistem cap jari 3D, dan pengecasan bateri cepat, tetapi direka dengan teliti juga. Telefon pintar ini adalah anggun, moden, dan ergonomik. Ia adalah cukup tipis untuk dimuatkan dalam poket anda dan berasa selesa di tangan anda. Kaca diperkaya dan tepi bulat menambah unsur fuctionality reka bentuk Honor 8 ini. Selain itu, kecanggihan Honor 8 adalah disebabkan oleh ketukangan 15 lapisan bersih dan kesan parutan 3D.

http://ho.lazada.com.my/SHGuM4?sku=&redirect=http%3A%2F%2Fho.lazada.com.my%2FSHGuM6%3Furl%3Dhttp%253A%252F%252Fwww.lazada.com.my%252Fcatalog%252F%253Fq%253Dhonor%252B8%253Foffer_id%253D%257Boffer_id%257D%2526affiliate_id%253D%257Baffiliate_id%257D%2526offer_name%253D%257Boffer_name%257D_%257Boffer_file_id%257D%2526affiliate_name%253D%257Baffiliate_name%257D%2526transaction_id%253D%257Btransaction_id%257D
 http://www.lazada.com.my/catalog/?q=honor+8&offer_id=6124&affiliate_id=133746&offer_name=MY+Chrome+Plugin&affiliate_name=Cik+Ash&transaction_id=10277ec86191e4912c1aef411f058d&offer_ref=_xxmo0000000at0100

2.     Kamera 12MP + Kesan khas pada gambar yang cantik
Telefon pintar merupakan satu factor terbesar yang datang dengan kualiti kamera depan dan belakang kamera luar biasa Honor 8 dapat menarik perhatian orang-orang yang suka mengambil gambar diri mereka atau pun orang lain. Dengan sensor sebesar 12 MP dapat menangkap lebih banyak cahaya untuk menghasilkan gambar-gambar yang sangat menakjubkan, juga dibina dengan mempunyai langkah-langkah ISP maklumat yang mendalam dengan tepat dan memastikan focus dengan sempurna, ia juga meluaskan teknik fotogafi dan menangkap pengembaraan fotografi harian anda dengan cara anda sendiri, juga mempunyai eksperimen pelbagai tetapan bukaan dan kelajuan pengatup dalam mod professional dan disewakan fotografi. Bukan itu saja ia juga mempunyai kamera hadapan dengan 8 megapisel anda boleh menagkap gambar selfie dengan lebih jelas walaupun dalam keadaan cahaya yang rendah.

 
      

3 .   Touch Screen Dan Pemimbas Cap Jari Yang Lebih Pantas
Telefon pintar ini boleh membuka kunci telefon dalam 0.4 saat dengan pemgimbas cap jari yang
bertindak balas sebagai lapisan pertama telefon untuk memberi keselamatan. Ia juga
mempunyai ciri-ciri keselamatan yang dipertingkatkan ke Level 4 , bukan itu saja menrupakan
pemgimbas cap jari yang mengumpul maklumat 3D cap jari anda. Lagi yangmenarik  pemgimbas cap jari yang serba boleh yang membolehkan anda melancarkan aplikasi kegemaran anda dengan lebih cepat. Tak lupa juga honor 8 ni sangat menyokong tag NFC mera dan pemindahan P2P dan sim,HCE dengan pembayaran mudah alih.

   

4. Paparan Yang Jelas 
   Warna cerah dapat mengawal penglihatan yang sangat jelas, ia juga mempunyai skrin bersize 5.2 inci berteknologi IPS-LCD & Full HD. resolusi tinggi membuatkan paparan gambar pada skrin lebih jelas & terang. bukan itu saja dapat meningkatkan warna dan dinamik tahap pixel teknologi yang baik

  
5.     Bateri Yang Tahan Lama 
      Honor 8 ini mempunyai kapasiti bateri yang banyak iaitu 3000mAh turut juga di sokong oleh kuasa pintar sebanyak 4.0, ia juga mempunyai kapasiti tinggi dan bateri tahan lama yang boleh memberi anda jimat bila berada di luar talian bermain video. Bukan itu saja Tahap teknologi pengecasan yang lebih pantas sebanyak 9V/2A. 

 

 6.     Komukasi Pintar  
Honor 8 ini mempunyai atena double yang sangat lancar memberikan signal komunikasi yang kuat untuk memastkan anda sentiasa mempunyai penerimaan yang terbaik mungkin. Ia juga huawei yang akan menyambung kepada rangkaian tempatan dengan lebih cepat dan menerima bantuan pangkalan data antarabangsa


7.  Smarth Control 4.0 dan smarth
Telefon pintar seperti hanya sebagai baik sebagai ciri-ciri. Jika itu berlaku, Honor 8 pasti telefon yang besar. Dapatkan recpetion komunikasi menggerunkan dan sambungan internet sentiasa dengan Honor 8. Seterusnya, Kawalan Smart inovatif 4.0 serta-merta bertukar telefon anda ke dalam alat kawalan jauh. Dengan Kawalan Smart 4.0, kini anda boleh mengemudi semua peralatan kegemaran anda seperti televisyen anda, penghawa dingin dan pemain DVD. Juga, audio dan bunyi dinaikkan dengan Honor 8. Mempunyai perbualan lebih jelas dan menikmati lagu-lagu kegemaran anda dalam kualiti yang lebih tinggi. Satu impian untuk pengguna Android, Honor 8 juga dilengkapi dengan Emotion UI 4.1 untuk pengalaman telefon yang lebih lancar. Honor 8 mungkin ciptaan moden, tetapi telefon dan pembungkusannya dibuat dengan bahan mampan dan mesra alam.

 

8.  EMUI 4.1 + Android 6.0 & Kelancaran
Telefon Honor 8 beroperasi menggunakan Android Marshmallow dan dilengkapi paparan EMUI terbaru iaitu 4.1. Menerusi paparan sangat lancar .

 

Ok itu saja yang ekin ingin kongsikan dengan korang semua tentang Honor 8. so kalau korang nak taw lebih details pasal honor boleh ke http://www.lazada.com ya. Lagipun lazada sekarang sedang buat Sale jualan Telefon Pintar. Jom kawan-kawan Shopping kat lazada 

Lazada's My Cybersale is happening on 26/9/2016 - 30 /9/2016
Check it out!
Click Picture Below Here.




Honor 8 is available in Lazada now! Click here <SINI> to shop!






You Might Also Like

10 ulasan

  1. Kalau dapt ni sebiji masa anniversary mesti best..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau pokcik bagi kat mokcik senyum sampai ke telinga la

      Delete
  2. wowwww menarik la... tapi seb baik baru tukar anset

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la.. nasib baik ekin dah tukar hanset dah hihihihi

      Delete
  3. Kalau dapat untuk hadiah besday nie, mesti ohsem..

    ReplyDelete
    Replies
    1. syok la kalau dapat hadiah besday ni

      Delete
  4. mmg tgh cari smartphone ni..menarik!

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017