Dapat Voucher MBO

September 26, 2016

Dapat Voucher  MBO  | Assalamualaikum..Hai korang semua, apa khabar ekin harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat ya.

Alhamdulilah rezeki ekin lagi dapat Voucher dari MBO, suka sangat dapat tiket free ni boleh pergi dating tengok wayang dengan suami... hihihihi.. lama dah tak tengok wayang last tengok bulan 3 aritu tu ekin dapat voucher free dari MBO gak... macam ner ekin boleh dapat Voucher free yang kat atas tu boleh la usha entri MBO Cinemas Kempen Derma Darah 3.0 Kembali Pada Ogos 2016 ni hihihihi...


Sebelum ini ekin pernah gak join promo lebih kurang ekin post dalam facebook, instagram dan tulis entri dalam blog boleh baca dekat  entri Review | Perasmian Pembukaan MBO Cinemas Central Square Sungai Petani Kedah. Voucer yang ekin dapat ekin dah guna sebelum ini tengok filem Munafik dan Review | BoBoiBoy The Movie serentak hari yang sama.. hahahaha...

Untuk Voucher yang baru ekin dapat maybe akan guna tahun depan sebab dengar suami cakap banyak filem yang best bakal berada di pawangan salah satunya Transfomer dan power rangers.. itu yang suami cakap la.. filem suami ekin nak tengok ekin turutkan saja.. hihihihi..



You Might Also Like

8 ulasan

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017