Hadiah Untuk 2 Blogger Bertuah

September 23, 2016

Hadiah Untuk 2 Blogger Bertuah | Assalamualaikum.. Hai korang semua apa khabar untuk hari ini.. ekin harap semuanya sihat walafiat ya..

Aritu ekin pernah update dekat facebook nak bagi header free dekat blogger yang bertuah so alhamdulilah dah tertunai niat ekin nak bagi dekat 2 blogger ini... Memang dengan hati yang ikhlas nak bagi walaupun besday kedua-dua blogger lambat lagi dan lepas... kita nak tolong family blogger Projek Blogger Utara nak bagi blog kedua-dua nampak menyerlah dengan Header baru hihihihi..  so sesiapa yang belum mengenali kedua-dua blogger ini boleh la pergi terjah ke blog mereka klik saja banner header dekat bawah ini








Sesiapa yang ingin tempah header blog, watermark, design kad kahwin, dan lain-lain boleh  pm di mesej email ash.rie8506@gmail.com



 photo signature_4.gif


You Might Also Like

18 ulasan

  1. wah menarik.. busyra pun blogger utara jgak. macam mana nak masuk dlm family BU ni.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. busyra cari dekat facebook Projek Blogger Utara kalau ada apa-apa event boleh join... like facebook projek blogger utara ya...

      Delete
  2. thank you ekin
    kalau ekin x tulun kan
    buruklah blog header k.el huhuhu

    ReplyDelete
  3. bertuahnya dapat header free. Lepasni kena alert lah mana tahu dapat free jugak. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha kena alert la kut2 ada GA ke

      Delete
  4. ohh patut laa header El bertukar, rupanya dapat hadiah daripad Ekin.. tahniah El dan Zaf..

    ReplyDelete
  5. wah tahniah kat El & Zaf..simple but cantik..hehehe

    ReplyDelete
  6. pandai ekin buat header..utk sis JM x dop

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaha ekin baru2 belajar sis JM... :)

      Delete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017