Hello September 2016

September 01, 2016

Hasil carian imej untuk hello september
Hello September 2016 | Assalamualaikum...Selamat pagi semua... hari ini bermula bulan baru iaitu bulan September 2016.. Sekejap sahaja dah masuk bulan september kan...bulan september ni ada sesiapa yang sambut besday tak.. hihihihi...

 Sepanjang ogos aritu aktiviti menulis berjalan seperti biasa ada gak kemalasan pada disaat akhir nak bulan ogos gitu mood malas menulis blog dah tak ada hihihihi... ekin rasa tak berapa sihat mana loni huhuhu... sakit apa entah ekin ni nak selsema sokmo.. rasa traffic bulan kurang menyerlah sikit sebab ekin pun jarang share blog hihihihi...

Ok la dekat bawah ini adalah hasil penulisan ekin dekat blog sepanjang Ogos 2016 banyak gak tu entri giveaway, review dan drama banyak hahahahaha...



You Might Also Like

14 ulasan

  1. sekejap jer dah september..huhuhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah sekejap jah rasa kan kak murni

      Delete
  2. hai ekin..syabas tau sbb leh update entri berpuluh sebulan,..adeii tak mampu

    ReplyDelete
  3. salam kak ekin ce tgk entri blog yana , gk sape lagi malas :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam... hihihihi yana sibuk belajar tak ada masa nak menulis kan

      Delete
  4. besday Kira dan Uwais bulan September ni hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhhhh boleh sambut sekali... hihihihi

      Delete
  5. adoiiii lagi 3 bulan je lagi nak tahun 2017
    makin tualah k.el huwaaaa

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang

LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME APRIL 2017