Catatan Popular Sepanjang Bulan Ogos 2016

September 02, 2016

 
Catatan Popular Sepanjang Bulan Ogos 2016  | Assalamualaikum,  Hai korang semua..seperti biasa  la ya ,ekin ada nak share berkenaan dengan Catatan Popular Sepanjang Bulan Ogos2016 ni...entri yang menduduki cerita  teratas untuk bulan Julai    ini ialah Drama Cik Bunga Dan Encik Sombong ni mesti kena tempias amar dan amyra nak kahwin bulan 11 tu ramai view sebanyak 1726 views, dan entri yang seperti biasa kedudukan ratus2 saja... 


You Might Also Like

14 ulasan

  1. wah entry drama on9 memang dicari2..sbb tak semua boleh tgk live kat tv

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah betul tu kak murni.. ekin sambil2 nak mudah ekin tengok online tu yng kongsi sekali hahahhaha

      Delete
  2. Bab tonton online tu berguna. Sebab tak sempat sekarang nak tengok kat tv.

    ReplyDelete
    Replies
    1. siqah betul tu memang kadang2 tak sempat nak tengok kat tv kita boleh tengok tonton kan

      Delete
  3. kira banyak orang cari pasal tips petua berkaitan baby hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas ni kak ekin ada anak duk bercerita pasal baby la pulak hahahahha

      Delete
  4. pasni k.el copypaste entri drama2 boleh x ekin
    nak tempias gak popular tu hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha kak el... boleh jah kak el i nak tempias cantik2 gak

      Delete
  5. Kalau nak cari drama online, terjah blog ekin je..
    Mesti ada.. Ohsem bangat nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhahahah ratu drama online kan mesti banyak drama

      Delete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017