Keywords Blog Cik Ash #22

September 03, 2016

Keywords Blog Cik Ash #22  Assalamualaikum... Hai korang semua.. ni ekin nak share keyowords untuk bulan Ogos aritu tengok gambar dekat atas tu... cerita Drama Cik Bunga Dan Encik Sombong ramai yang cari ni mesti kena tempias mereka berdua nak kahwin kut.. hihihihihi.... di ikuti drama maid, drama salju sakinah, superspontan  superstar  dan thai food kulim 


Manakala di carian keyowrd nuffnang masih sama dengan carian dekat atas gak ... 


You Might Also Like

17 ulasan

  1. Replies
    1. tu la.. jodoh dilokasi dalam drama ni

      Delete
  2. sembang pasal drama dapat banyak traffic. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah betul tu kalau tulis pasal drama banyk sangat traffic

      Delete
  3. Replies
    1. Maid ekin tak berapa layan hihihihi tengok la gak dah astro ulang

      Delete
  4. skrg sis JM tgh layan si kolot suami ku..best gak..lawak!

    ReplyDelete
  5. Cik bunga tu best..
    Kuat berangan...
    Lani best tgk si kolot suamiku tu pulak

    ReplyDelete
  6. terbaiklahhh mcm gak keyword lepas kat blog ekin
    tahniahh

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang

LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME APRIL 2017