Kerana Drama Patahnya Sebelah Sayap

October 14, 2016

Kerana Drama Patahnya Sebelah Sayap | Assalamualaikum, Hai korang semua apa khabar ekin harap semuanya sihat walafiat ya..

Alhamdulilah tak sangka sangat blog ekin ni ada kena tempias dengan drama Patahnya Sebelah Sayap  hihihihihi... setiap kali ekin tengok kat statistik keyword, traffic masuk semuanya dari drama ni.. Drama ni sangat meletop sekarang kan... hihihihihi...


Dekat bawah ini sebahagian yang kena tempias Patahnya Sebelah Sayap drama bukan adapitasi novel ya.. tak payah susah duk cari lagi ekin dengar-dengar ada yang kata nak tiru drama korean, eh ada ke.. tak taw la pulak.. tak pe biar p kalau drama tu nak tiru cerita korean, tengok drama lara aishah ambik dari telenovela mexico gak kan popular gak kan drama tu.

Jom usha gambar-gambar dekat bawah ini ya :-






 photo signature_4.gif

You Might Also Like

10 ulasan

  1. wow hebatlah ekin..tp x nah lgi tgk cite ni hihihih

    ReplyDelete
  2. The basic story of Patahnya Sebelah Sayap memang ada copy paste drama Korea tajuk Secret. Walaupun once dah tengok drama korea, terasa macam boring tengok drama melayu but still watch it sebab pelakon. Suka semua watak utama drama tu :D Give it a chance :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la ramai yg kata macam tu... tapi ending kurang ummpp sikit la

      Delete
  3. Mmg tengah femes drama ni skrg yer... Singgah dari Senarai Rakan Bloggers FB Mia. Done follow (^^,)

    Regards,
    SNM_Yana Afi Mohamed

    ReplyDelete
  4. Aah best cita nii saya pun terjebak. hehe singgah dari Senarai Rakan Blogger Di Facebook Mia.
    Jom join
    https://mellyacrayola.blogspot.my/2016/10/segmen-jom-exchange-link-by-mellya.html

    ReplyDelete
  5. Sis Jm x suka sgt tau drama melayu tp drama patah sayap ni mmg sis jatuh cinta la..tggu2 je setiap hari

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017