Nasi Berlauk Ala Kak Wook Di Kulim

October 21, 2016


Nasi Ala Kak Wook Di Kulim | Assalamualaikum , Hai korang semua apa khabar untuk hari ini sihat ke,  harap korang semua sihat la ya.  Seperti la ekin ni surirumah sepenuh masa sambil buat kerja rumah buka blog untuk taip entri hihihihihi..  Ada saja cerita yang ekin ingin kongsikan dengan korang. Entri yang lama baru nak publish aduhaiiiii... 

Ok berbalik pada apa yang  ekin nak bagitaw ni dekat Kulim ni dah ada Nasi Ala Kak Wook Yang pemes dekat kelantan Nasi Kak Wook tu..  Nasi kak Wook ni febret ekin sangat dah lama teringin  nak makan nasi ni nak balik Kelantan  lambat bila dah taw ada tempat seakan nasi kak wook suka sangat dapat menghilangkan kempunan nak makan nasi kak wook.

So yang mana orang berasal dari Kelantan kalau teringin nak makan nasi kak wook or nasi kerabu boleh berkunjung ke kedai yang ekin cakap ni taw..



You Might Also Like

13 ulasan

  1. Hari ahad biasa ibu saya beli nasi berlauk orang Kelantan jual hehe tapi yang kak wook ni tak pernah try lagi lah

    ReplyDelete
    Replies
    1. nasi berlauk orang kelantan sedap.. tambah ikan tongkol gulai kuning marbless.. hahahhaha

      Delete
  2. Wah,menarik ni,nanti nak pi cari lah, thank you habaq :D

    ReplyDelete
  3. Sedapnya.. Sha suka nasi kak wok nie..
    sekarang merata-rata org jual..
    Bukan hanya di Kelantan je..
    Best..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah sekarang merata2 kalau yg asli punya kelantan ada hihihihihi

      Delete
  4. Best aa jadi surirumah sepebnuh masa sbb tu pandai masak 👍

    ReplyDelete
    Replies
    1. xbest hahahaha,,, teringin keje macam dulu2

      Delete
  5. mmm nasi kak wook ni memang terbaik...simple dan sedap ,,,

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017