Review Super Tint Lip Sheen Lipstick

October 22, 2016


Super Tint Lip Sheen Lipstick | Assalamualaikum.. Hai korang semua apa khabar untuk hari ini ekin harap semuanya sihat walafiat ya.. 


Ini ekin nak review satu lipstick yang ekin guna... lipstick ekin dapat free gift masa pergi shopping dekat Spacial Syara dekat taman perumahan ekin duduk loni.. masa dapat lipstick ini nampak macam pelik sebab first time tengok hahahhaha.. 

Ok ekin cuba guna lipstick ini rasa sangat sesuai dengan bibir ekin pakai dia bibir tak kering pun.. ekin suka lipstick ni tapi sayang warna merah sangat hahahhaha.. abe ekin dia tengok ekin pakai warna merah ni siap tegur merahnya.. hihihihihi.. terpaksa la ekin cari sesuatu untuk bagi warna ni tak merah sangat.. ekin campur-campur dengan warna lain.. hihihihihi.. Biasa la suami ekin tak pernah tengok wife dia pakai gincu warna terang-terang kan bila pakai yang terang terkejut la kut.. 

Apa yang menarik pasal  Super Tint Sheen Lipstick ni ialah :- 

* Melembapkan bibir semulajadi 
* Warna yang Fresh 
* Lipstick long lasting tapi mosit 
* Tak mengeringkan bibir 
* Memelihara kesihatan bibir 
* pilihan warna yang sangat menarik 
* mudah digunakan 


Antara warna yang terdapat dalam Super Tint Lip Sheen Liptick ini ekin punya warna code no 02 hihihihihi.. barang orang bagi free kita guna la jah kan.. jimat duit xyah beli hahahhaha...

imej google 

You Might Also Like

7 ulasan

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017