Mini 2.4G Wireless Multi-media Remote Control Touchpad Handheld Keyboard

November 07, 2016

Mini 2.4G Wireless Multi-media Remote Control Touchpad Handheld Keyboard | Assalamualaikum.. Hai korang semua apa khabar untuk hari ini ekin harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat ya.. 

Sejak adanya rekoder Hypptv ini suami ekin beli keyboard mini untuk mudah menaip dengan senang.. keyboard mini mudah sangat nak guna taw.. guna romote agak terhad sikit nak menaip.. keyboard mini disediakan dengan fungsi mouse gak kira mouse pun boleh kita guna gak.. dia macam hp gak perlu dicas sebab ada bateri di dalam nya..


Keyboard mini ini suami ekin beli lazada aritu... masa tu ada promosi jualan.. kira harga murah pada harga yang asal.. Harga keyboard mini ialah RM42.90 masa tu sekarang lebih murah lagi adesss lazada ni... 

ok la itu saja yang ekin nak bagitaw dengan korang semua... keyboard tak semestinya guna hyppptv boleh dekat laptop, komputer, smart tv juga... mudah dan senang sangat bila ada keyboard mini mudah guna tak ada besar sangat hahahhaha... boleh bawa pergi mana2 ringan sangat.. keyboard mini dari luar negara masa suami ekin beli kat lazada bagitaw..  



You Might Also Like

6 ulasan

  1. menarik

    p/s : Ekin, akak tag untuk giveaway nih http://izzeyda.blogspot.com/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    ReplyDelete
  2. tu dia keyboard mcm nye button kecil2 lak tu dah lah jari2 k.el gemok2 je haha

    ReplyDelete
  3. Canggih dah sekarang ye.. Bolehlah searching citer apa nak tonton ye ekin..

    ReplyDelete
  4. Arghh nak beli la sbb keyboard notebook byk dh rosak bila nk tukar kos rm100++ nak carilah kat lazada

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017