Cuti Sekolah Main Saidina Dengan Anak Saudara

December 17, 2016

Cuti Sekolah Main Saidina Dengan Anak Saudara | Assalamualaikum... Hai korang semua apa khabar ekin harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat..maafkan hari ini baru entri yang ekin sempat tulis... tak dapat nak menulis blog hari2 dah... pengelangan tangan sakit selepas terjadinya mesin basuh bahagian spin tak berpusing jadi bila waktu pengeringan ekin guna tangan tu yang sakit tangan.. bersabar jer la mampu ujian Allah bagi...

Cuti sekolah baru-baru ini ekin sempat luangkan masa bermain saidina dengan anak saudara abe ekin .saidina yang ekin tebus melalui TM Point aritu kalau ada terlepas pandang mengenai bagaimana ekin tebus point boleh la singgah di entri Tebus Point Hadiah Dengan TM Rewards.

Syok bila geng bermain ni... lagi pulak ekin ada beli reket badmiton gak tu tak ada peluang lagi nak bermain dengan diaorang sebab siang hari diaorang tak mari kat rumah.. kalau waktu malam ni penuh kat rumah dengan diaorang.. sekali berkumpul 7 orang hihihihihi...

Itu saja yang ekin nak kongsi dengan korang semua.. best bila dapat luangkan masa bermain saidina ni bila ada geng hihihihihi...



You Might Also Like

7 ulasan

  1. akak x pandai main benda ni..hihihi

    ReplyDelete
  2. dulu kecik2 suka main saidina..best! ;p

    ReplyDelete
  3. Wahhh lama sangat tak main saidina :D Bestnya mengimbau zaman kanak-kanak jugak ni.

    ReplyDelete
  4. Best tau main saidina nie..
    Mengasah bakat macam mana nak manage duit dan harta.. hehehe

    ReplyDelete
  5. samalah tok pun x bape pandai sgt main

    ReplyDelete
  6. Dah lama akak tak main Saidina nih,..

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017