Dapat Ole-Ole Dari Blogger

December 26, 2016

Dapat Ole-Ole Dari Blogger | Assalamualaikum.. Hai korang semua apa khabar.. ekin harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat.. 

Baru-baru ni ekin ada dapat hadiah daripada blogger, terkejut sangat dapat hadiah ni kebetulan pulak suami ekin tak keje aritu dia yang ambik barang ni.. dia tanya ekin barang apa pulak tu.. ekin jawab tak taw.. 

hadiah ni ekin dapat dari 2 orang blogger yang sangat baik hati bagi hadiah ni walaupun ekin jarang sangat masuk blog dia loni masih ada gak hadiah ni.. mereka berdua ni sangat baik hati banyak dah hadiah yang ekin kumpul diaorang bagi..

Ekin ingin ucapkan terima kasih kepada sis JM dan SS  kerana memberi hadiah yang datang dari jauh... barang yang ekin dapat dari mereka berdua ni ialah dua beg kain kut ekin pun tak taw apa benda... FM keychain dan cermin untuk tilik2 muka.. hihihihi.. 


You Might Also Like

25 ulasan

  1. bestnya dapat hadiah dari blogger. sampai dua pula tu. hehe

    ReplyDelete
  2. Gifts diorang bagi cantik2 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2 tu kak farah gift dari dia org memang cantik2

      Delete
  3. Yang purple tu bag... Yang hijau tu sarung kotak tisu... buat lap airmata... kah kah kah...

    ReplyDelete
  4. Jarang singgah tak pe ekin... Sebab memasing pon sibuk... Tapi kalu singgah apa yang kami kongsi itu semoga ada yang bermanfaat... ha ha ha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. blog ss n sis JM banyak manfaat sebab g travel sokmo hihihihi

      Delete
  5. Terima kasih sebab sudi support pondok SS yang itu... ha ha ha...

    ReplyDelete
  6. Tahniah ! semakin banyak lah koleksi kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang banyak sangat koleksinya hahahaha nanti nak ambik gambar koleksinya...

      Delete
  7. Alhamdulillah....bestnya dapat hadiah..

    ReplyDelete
  8. Wahh alhamdulillah rezeki kan =D

    ReplyDelete
  9. Tahniah Cik Ash, seronoknya dapat hadiah.. =)

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017