Review Upin Ipin Jeng Jeng Jeng

February 13, 2017

Review Upin Ipin Jeng Jeng Jeng

Imej yang berkaitan
Assalamualaikum.. Hai korang semua, apa khabar ekin harap semuanya berada sihat walafiat...Ramai dah yang tengok Filem Upin Ipin Jeng Jeng Jeng kan, ekin baru nak layan hahahaha... tu pun tengok dekat kodi dekat hpyytv dalam tu ada ekin install nak tengok drama english,melayu, korean,jepun dan kartun. siapa yang ada hypptv tu nak install kodi boleh rujuk entri INSTALL KODI DALAM ANDROID BOX HYPPTV

Eh hampir terlupa ekin pulak ni review daripada ekin mengenai Filem Upin Ipin Jeng Jeng jangan marah ekin nak bagitaw pasal review ni.. hihihihi..  banyak ekin duk baca kecoh filem ni tak sesuai budak-budak berumur bawah 7 tahun.. Masa ekin tengok filem ni ekin  ada anak saudara yang darjah 3 masa tengok filem ni siap boleh kata cerita apa ni tak ada upin ipin pun.. sampai la dia puas nak tengok filem ni.. hahahhaha...

Bagi pendapat ekin filem ni sangat sesuai untuk semua peringkat umur, orang yang paling suka sangat nak tengok filem ni duk suruh ulang pasang banyak filem Upin Ipin Jeng Jeng Jeng warga emas yang berumur 60 tahun ke atas hihihihi.. sebab apa ekin boleh kata macam ni dekat rumah ni MIL ekin minat filem ni siap duk suruh cucu-cucu dia mari jalan dekat rumah buka filem tu.. hihihihi..

     Jangan kecam ekin ya.. ekin tulis berdasarkan pandangan ekin semasa menonton bersama dan pemerhatian ekin. MIL ekin paling suka tengok remy ishak joget siap gelak hahahaha.. 


You Might Also Like

5 ulasan

  1. banyak dengar orang komen tentang upin ipin jeng jeng niih tak best. tapi ikut minat orang jugak laah kaan. saya tak sempat lagi nak tengok .. hehe

    ReplyDelete
  2. Cerita okay.. tapi bebudak dia nak tengok upin ipin je.. Bila upin ipin just sampingan memang diorang taknaklah tengok.. huhuhu

    ReplyDelete
  3. Nani baru tengok masa CNY haritu, langgan kat astro. Heheh. Seronoklah jugak layan dengan budak budak

    ReplyDelete
  4. aida x bwk anak2 ke panggung tgk citer ni.
    bcoz mostly review x menarik, kan.
    then, mr.asben aida da donlod. tgk kat umah jer la dgn anak2.
    hmmmm ok citer nyer. ada point.
    just actually ia bukan citer pasal upin ipin.
    upin ipin karektor pembantu. but still, i like it.
    ulang kali anak2 tgk. nice utk tontonan sefamili.

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017