Teruja Layan Mentor Milenia 2017

February 16, 2017

Teruja Layan Mentor Milenia 2017
Assalamualaikum.. Hai korang semua.. apa khabar ekin harap semuanya sihat walafiat ya.  

Baru-baru ni  duk kecoh dekat facebook usop usop ekin ni memang tak taw apa-apa pun pasal Mentor Milenia 2017 ni.. kerana usop ni ekin dah start nak layan Mentor balik.. last layan masa mentor dayang nurfaizah menang tu.. siapa entah nama.. lepas pada tu memang tak layan langsung..

Tapi ekin   nampak tarikan Mentor Milenia 2017 ni disebabkan salah seorang perserta yang bernama USOP  yang dikenali melalui Viral...ekin teruja nak tengok persembahan dia lagi.. jangan pandang rupa pandang dia daripada HATI hihihihi.. lagu beliau menyanyi pada ahad lepas memang sedap sampai dihati ekin dengar.. 

Konsert minggu pemilihan aritu memang happening banyak sangat lucu.. mentor yang terlibat dalam program ni muda-muda dan berbakat lagi penyanyi yang ekin minat lagu-lagu mereka daripada bujang sampai dah ada anak bini hihihihi...

Tak sabar nak tengok USop setiap minggu hihihihi... 


You Might Also Like

9 ulasan

  1. hahaha.. tak tengok Mentor, tapi tengok ujibakat usop kat YouTube

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak ekin ujibakat tak tengok.. ramai duk update pasal usop kat fb baru ni baru nak layan...

      Delete
  2. k.el tak tgk ekin woii layan drama korea online skrg ok haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekin pun layan sampai puas hahhahahha

      Delete
  3. elsa tak follow sangat mentor milenia hehe. tapi haritu ada dengar dengar sikit usop nyanyi yyup memang best!

    singgah klik iklan & tabung. elsa ada cerita baru :) http://elsaalicious.blogspot.my/2017/02/kenapa-ibu-sorok-spicy-korean-ramen-elsa.html jemput join ga elsa jugak tau :*

    ReplyDelete
  4. saya pun mmg teruja nak tgk mentor skrg nih sbb nak tgk usop je hahaha

    ReplyDelete
  5. Cikna pun tgk mentor sbb epul a.k.a usop(muka cam usop sontorian) sempoi giler dia ni tp bila buka mulut blh hanyut tau...gigihnye dia nk jd penyanyi hampir semua ujibakat dia g, kena tolak dgn black g ke akim smpi top 6 then kat Hazama terus diterima...;-)

    ReplyDelete
  6. aida ada tau pasal usop tu.
    kat fb aje aida tgk dia. yes. rupa takde tapi suara best.
    but aida tak follow mentor.
    mr.asben aida kurang suka la aida follow program mcm tu.
    and 2ndly, tv to ijat da conquer most of the time.

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017