Keywords Blog Cik Ash #28

Mac 11, 2017

Keywords Blog Cik Ash #28


 Assalamualaikum... Hai korang semua.. harap semua berada dalam keadaan sihat walafiat. agak lewat tulis entri untuk hari ini.. ekin sibuk jaga MIL tak berapa sihat loni.. tu kadang entri autopublish tuannya tak ada kat blog.. 

Seperti biasa la bila awal bulan ni  ekin nak share keyowords untuk bulan Februari 2017  aritu tengok gambar dekat atas tu... Ramai yang cari mengenai install KODI dalam hypptv, Pelakon Drama The Promise, Maharajawa Lawak Mega 2017 , Sample Susu kambing, cara tukar password wifi dan resepi roti sosej gulung. 

Manakala dekat nuffnang pulak carian di atas adalah begitu jugak drama yang sama The Promise, Patahnya sebelah sayap, review munafie. 

You Might Also Like

5 comments

  1. Bulan ni nuffnang CCL nampak gaya macam merajuk pulak .... tak melekat cpc n cpuv .huhu

    BalasPadam
  2. Ramai ye nak tau sape pelakonm the promise tuu. hihi

    BalasPadam
  3. Dulu masa awal-awal blogging rajin juga cek keyword... 😄

    BalasPadam
  4. Carian glamour - the promise ;)

    BalasPadam
  5. skrg dh tak rajin hahaha.. blog dh ke laut

    BalasPadam

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang

LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME MAC 2017