Veet Sensitive Touch Electric Trimmer for Women

March 28, 2017

 Veet Sensitive Touch Electric Trimmer for Women

veet senstive touch 

Assalamualaikum..

Sebenarnya dah lama ekin cari alat pencukur untuk wanita hihihihi dan akhirnya ekin dah jumpa Veet Sensitive Touch Electric Trimmer ni.. Kebiasaan  la wanita kan mesti  nak mencukur segala bulu di kawasan yang agak sensitif agak susah bila guna alat pencukur biasa tu mesti ada terluka sikit kan.. kalau yang jenis penyepit tarik-tarik alamak memang menyakitkan sangat. 

     Manakala bagi untuk kening pulak ramai yang membuat rawatan benang halus untuk membentuk kening serta mengunakkan pisau pencukur. Tambah-tambah kalau dekat bahagian bawah lengan dan kawasan intim tu kalau guna pisau pencukur ni mesti risau takut terluka kan.. 

Veet Senstive Touch Electric Trimmer

        Kini dengan adanya Veet Sensitive Touch ekin tak payah risau dah nak mencukur bulu di sekitar tempat yang senstif seperti kening,bawah lengan dan kawasan lipatan intim. Sebabnya dengan ada Veet Senstive Touch yang didatang dengan alat pelbagai unit kepala yang boleh digunakan untuk memudahkan merapikan bulu tanpa ada risiko terluka pada kulit nanti. 

Veet Senstive Touch 

Veet Sensitive Touch bersaiz kecil seperti berus gigi elektronik mudah sangat nak dibawa kemana saja letak dalam beg. Veet Sensitive Touch ini mengandungi barang-barang seperti berikut 

Accessories

Untuk Kegunaan Bahagian Muka:-
  • 1 x 2 Sided Trimming head – 16mm and 6mm
  • 1 x comb attachment (2mm & 4mm) to uniform hair length
  • 1 x Styler cap

Untuk Kegunaan Kawasan Badan Yang Lain:-
  • 1 x 1 sided Trimming Head (20mm)
  • 1 x comb attachment to uniform hair length
Aksesori Yang Lain-lain :- 

  • 1 x Cleaning brush
  • 1 x Beauty pouch to take it with you anywhere
  • 1 x AA Battery


Kelebihan Veet Sensitive Touch

Antara kelebihan Veet Senstive Touch 

  • Bungkusan yang cantik warna merah jambu 
  • Amat mudah untuk pergi melancong 
  • Sangat mudah untuk digunakan
  • Alat sangat tepat dan lembut 
  • Alat guna yang pelbagai bidang 
  • Sangat kecil dan padat 

Cara Penggunaa Veet Sensitive Touch 

1. Untuk Membentuk  Kening 

cukur kening 

Langkah 1: Untuk trim kening yang panjang itu gunakan kepala yang kecil dan tambahkan sikat yang disediakan, letakkan alat di atas bulu kening anda dan bergerak melawan arah bulu kening ya. 

Langkah 2: Untuk membentuk kening dengan sempurna anda perlu keluarkan sikat dan menggunakan kepala ketepatan yang tinggi dan sentuh kulit disekitar kening dengan ringan untuk ratakan kening. 

2. Untuk Memcukur kawasan intim dan ketiak 

Untuk Cukur Kawasan Intim Dan Ketiak 

Untuk Bahagian Intim 
Trim menggunakan kepala yang besar dan menambah sikat sentuh kulit dengan ringan dan jauhkan peranti ke arah yang bertentangan dengan pertumbuhan rambut. 

Untuk Memotong 
Tambah sikat dan pilih panjang yang dikehendaki. 

5 Langkah Mengekalkan Kecantikan 

5 Step Kecantikan

  1. Menggunakan berus untuk membersihkan segala rambut dan debu. 
  2. Kepala trimmer bilas dengan air paip yang bersih dan lap kotoran selepas pembersihan. 
  3. Jangan cuci alat peranti yang utama untuk mengelakkan risiko kerosakan disebabkan oleh sentuhan dengan air. 
  4. Disyorkan untuk titikkan 1-2 titik minyak pelincir untuk bilah dan menghidupkan 2-3 saat untuk memastikan masa tahan lama bilah. 
  5. Tempat dalam ucang yang cantik dan bawalah kemana-mana sahaja.
Harga Dipasaran Sensitive Touch 

Harga pasaran  yang saya tengok di lazada contoh ada yang harga RM92.07 disertakan dengan gift set travel make up, ada juga harga dalam RM119.00 dapat gift set travel make up jugak.  

Dapatkan maklumat lanjut mengenai Veet Sensitive Touch , sila layari 


Facebook : VeetMalaysia


You Might Also Like

2 ulasan

  1. adoi, adoi...rasa macam sakit bila baca part tarik-tarik bulu tu, hehehe

    ReplyDelete
  2. Mudah dah sekarang nie kan ekin.. Macam-macam ada untuk membantu kaum wanita kekal cantik dan anggun..

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017