Aiskrim Mat Kool Panda

April 02, 2017

Aiskrim Mat Kool Panda

Assalamualaikum.. Hai korang semua apa khabar ekin harap semuanya sihat walafiat.. Baru sempat nak update entri.. Hari ini busy ekin basuh kain,lipat kain.. semalam cuti sat pergi shopping barang dapur..

Akhirnya dapat jugak try aiskrim mat kool panda ni.. punya la lama cari tak jumpa taw.. duk iklan tengok lepas tu ada baca blog kak aida aritu share pasal aiskrim ni jadi ekin terliur tengok hihihihi... aiskrim dekat kedai kat rumah ekin tak ada nampak mungkin sebab tak dapat sambutan kut.. 

Aiskrim ini ekin beli masa pergi Hospital Kulim ada urusan dekat sana.. doakan buat ekin semoga dipermudahkan urusan ya.. 

Review Aiskrim Mat Kool Panda

Masa makan aiskrim mat kool panda ni rasa macam coklat susu gitu.. hihihihihi.. biasa saja.. aiskrim menarik sebab gambar panda ni jer pun.. kalau untuk budak-budak ni memang buat mereka tertarik nak beli.. 

Kalau korang nak try pergi la cari dekat 7 E kut ada aiskrim ni.. hihihihi.. rasailah sendiri kesedapan aiskrim mat kool panda ni.. 

Ok la itu saja yang ekin nak kongsi jumpa lagi nak sambung buat keje rumah pulak tak pun rehat mata ngantuk la pulak.. hihihihi..

You Might Also Like

12 ulasan

  1. Hehehe comel betul aiskrim sekarang. Ni kalau budak2 dapat ni memang suka sangat la dia kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la comel sangat yang nak cuba makan hahahhaha

      Delete
  2. Menariknya aiskrim matkool panda ni ..CCL tak pernah merasa lagi .. semestinya design panda macam tue buat kanak-kanak suka

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la memang tarikan untuk budak2 ni

      Delete
  3. Menariknya aiskrim matkool panda ni ..CCL tak pernah merasa lagi .. semestinya design panda macam tue buat kanak-kanak suka

    ReplyDelete
  4. dah lama tak makan aiskrim.
    selalunya beli untuk anak-anak ja

    ReplyDelete
  5. Comel je bentuk ais krim ni...syng nak makan..heheh

    ReplyDelete
  6. alahai. cute lah ekin eskrem nih.
    akhir2 ni aida x bagi anak-anak ber eskrem.
    baru sihat dari tak sihat kan :)

    ReplyDelete
  7. Anak Sha tak suka.. Tak sedap katanya.. hehehe

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017