Hasil Seni Secara Spontan

April 25, 2017

Hasil Seni Secara Spontan


Assalamualaikum.. diharap semuanya sihat walafiat... alhamdulilah diberikan kesihatan menaip warkah buat sahabat dekat blog ni..

pada 21hb April tu saja-saja nak hilangkan rasa boring lepas tu ada kelapangan , secara spontan terhasil lukisan doodle bunga tu... nak asas bakat melukis bunga kembali memang meletihkan tangan hahahahha... lama dah tak melukis ni.. last melukis 14 tahun dah berlalu.. lama sangat tu..

Lagi ada seorang anak saudara suami minat lukis doodle kartun siap lukis jual dekat sekolah dia rm0.50 satu kertas A4 taw.. ni dia nak belajar dengan ekin buat doodle bunga nak try jual pulak.. hihihihi.

syok la main lukis-lukis bunga ni.. hihihihi... selalu duk main game clooring dalam app hp tu ni kita buat sendiri hahhaha... warna-warna sampai habis. hihihihihi.. dah boring cara kita lukis sendiri pulak hahahhah... syok sangat dapat hasilkan doodle bunga gitu.. lepas tu nak cari pen khas untuk melukis nanti.. mana taw nanti ada yang berminat dengan hasil doodle ekin buat kan.. 

Ok la itu saja yang ekin nak kongsikan dengan korang semua.. jumpa lagi dientri tan

You Might Also Like

10 ulasan

  1. RAJIN LA EKIN..CIK NOR ASAHLA MCM MANA PN..SKILL MELUKIS XDOK..HAHA

    ReplyDelete
    Replies
    1. ketika rajin jadi jer cik nor hihihihi

      Delete
  2. Cantik lah kak! kreatif orangnya rupanya hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq hihihihih... kreatif bila rajin malas

      Delete
  3. lawanyaaa.. mcm nk lukis inai

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihihihi... tu corak macam lukis inai pulak tengok sekali

      Delete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang

LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME APRIL 2017