Nusroh Beauty Foundation

April 30, 2017

 Nusroh Beauty Foundation

Nusroh Foundation 

Assalamualaikum.. 
Hai korang semua apa khabar ekin harap semuanya sihat walafiat ya.. 

Hari ini baru berkesempatan nak kongsi dengan korang semua mengenai foundation yang ekin sedang guna sekarang.. foundation ni ekin beli di Pejabat HQ dekat tempat ekin.. foundatoin ni baru di pasaran dan akan membuat live di TV AL-HILJRAH pada 1 Mei 2017  jam 8.30 pagi.. Founder Nusroh Beuaty Foundation akan membuat live di TV.. Merupakan Foundation Mesra Hijab pertama di Malaysia.. 

"Review ekin selepas menggunakan Nusroh Beuaty Foundation sangat best sebab masa pakai dekat muka senang nak ratakan , lagi yang ekin suka pakai foundation ni dah tak yah nak pakai bedak dah , muka rasa ringan jer bila pakai tak macam pakai foundation pun.. foundation yang lama muka rasa ok tak ada gatal-gatal.. ekin muka agak kurang sesuai nak pakai foundation apa-apa bedak ke muka sensitif kan.. tapi dengan nusroh beauty foundation memang ekin berpuas hati pakai lama sapa ke malam muka ok jer tak de berminyak pun.. hihihihi.. lepas ni nak pergi beli lagi foundation ni sangat berpuas hati dengan nusroh beuaty foundatin ni.. "

Nusroh Beuaty Foundation merupakan pengeluar Foundattion "Mesra Hijab" yang pertama di Malaysia. Apa itu Nusroh Beuaty Foundation :- 
  • NBF Halal & Selamat - Untuk Wanita Muslim yang inginkan produk yang suci dan selamat. 
  • NBF mendapat pengiktirafan KKM, GMP & Halal digunakan. 
  • NBF adalah merupakan produk mesra wuduk untuk wanita berhijab majorotinya menjaga solat. 
  • NBF juga adalah produk "Daily Use" untuk wanita berhijab yang inginkan produk yang simple dan tidak terlalu menonjol. 
  • NBF tidak melekat pada tudung untuk wanita berhijab terutamanya berniqab tidak suka bedak atau foundation yang melekat pada tudung, melekit dan berminyak.


Di bawah ini ekin kongsikan kebaikan Nusroh Beauty Foundation ini :-

  • Mengandungi Vitamin E, Argan Oil & SPF 30 
  • Produk mesra Wuduk (mudah ditanggalkan) dan mesra solat (halal & suci) 
  • Struktur yang ringan & lembut ,tidak berminyak & tidak melekit. Pakai jer dan rata dan kering. 
  • Wajah akan segar dan wangi jer setelah pakai NBF ni. 
  • Harga yang berpatutan & Berbaloi dengan Kualitinya, Hanya RM35.00 (5g) tahan untuk 1 bulan. dan RM15.00 (1.5g) boleh tahan untuk 2 minggu.  
Ok la itu saja ekin nak kongsikan dengan korang semua.. So kalau korang nak jugak dapatkan Nusroh Beauty Foundation boleh pergi ke Facebook HQ  https://www.facebook.com/nusrohbeautyofficial untuk pembelian.. tak pun korang nak boleh jer order dengan ekin.  lagipun ekin boleh jer pergi pejabat HQ ni sebab ekin dah pergi sebelum ni hihihihi.. boleh email di ash.rie8506@gmail.com

You Might Also Like

6 ulasan

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017