Segmen : Seorang Syed Nak Bloglist!

April 30, 2017

Segmen 

Assalamualaikum.. 
Hai korang semua disaat akhir join segmen Seorang Syed Nak Bloglist ni.. baru ingat nak publish hahhahah... tulis dah lama tersimpan dalam draf..

Di dalam segmen ni Syed suruh tulis review tentang blog beliau ok ni review dari kak ekin mengenai Blog Syed kak ekin suka tang header blog tu hihihihi comel sangat.. lagi yang kak ekin suka sebab syed kira macam family dah hihihihi ayah kak ekin pun syed.. hahhaha.. blog syed banyak menceritakan tentang info yang bagus sesuai untuk semua golongan,walaupun bakal  bergelar seorang pendidik tak lama lagi masih sempat luangkan masa untuk blog tabir spring kat syed taw.. tu jer la yang kak ekin review.. 

So yang mana nak join segmen cepat-cepat sebab malam ni tempat jam 11.59pm... hahahhaha last minit join... semoga ada rezeki menang.. 

You Might Also Like

6 ulasan

  1. Waalaikumussalam kak! Terima kasih sudi join segmen syed ni ha :)
    Thanks juga di atas review tersebut hehe.
    All the best! :)

    ReplyDelete
  2. Salam Kak Ash. Qbal follow blog akak yang cantik ni . Dari sgmen yg sama. Goodluck & salam kenal

    ReplyDelete
  3. salam kenal kak ekin

    from rabia <3

    ReplyDelete
  4. lama tak dtg letak bom.. hahahah
    tak sempat nk join segmen syed ni

    ReplyDelete
  5. eh aida ada join ni.
    da tamat, kan?
    nak terjah jap la blog syed.

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum,

    blogwalking dari segmen yang sama

    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/04/segmen-seorang-syed-nak-bloglist.html

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017