Takoboy Takoyaki Kulim

April 06, 2017

Takoboy Takoyaki Kulim

Assalamualaikum.. 
Hai korang semua apa khabar ekin harap semuanya sihat walafiat.

Pada 1/4/2017 aritu ekin pergi pasar malam dalam hujan lebat tak taw nak makan apa kat pasar malam selalu duk Young Ta Fu jer rasa dah puas sangat makan..  last-last ekin beli Tokayaki  jer.. Sangat puas hati makan.. lagi pulak yang membuat orang melayu kita... rasa yakin nak makan hihihihi.. 

Walaupun jual kat pasar malam rasa dia pun boleh tahan sedap sama dekat Giant yang ekin pernah makan dulu-dulu.. so kalau korang nak cuba takoyaki ini boleh jer ke facebook Takoboy Takoyaki Kulim ya. 

Ok la itu jer yang ekin nak kongsi dengan korang semua.. jumpa lagi nanti... 





You Might Also Like

14 ulasan

  1. EncikBoss memang suka takoyaki. Nak kena pi cuba nanti

    ReplyDelete
  2. Jauhnya kat kulim.
    Saya kat shah alam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kat sham alam xde jual ke hihihihihi

      Delete
  3. waaaaa nampak menarik and sedap ja! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang sedap kalau rasa nak makan hari2 Hahaha

      Delete
  4. Sha tak boleh makan Takoyaki nie.. hehehe..
    Tekak tak terima..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ekin sebelum ni tak makan pun..loni jer asyik nak mkn hihihihihi

      Delete
  5. aida sgt suka ini makanan, ekin.
    sib baik kat psr mlm umah aida pun ada jual.
    menarik. sesekali makan memang puas hati.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la untung rasa nak makan boleh cari kat pasar malam kan.. Nk g giant jauh sangat nk beli tak berbaloi pulak hahahaha

      Delete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017