Review Filem J Revolusi

May 11, 2017

Review Filem J Revelusi 

Hasil carian imej
Assalamualaikum..
Hai korang semua apa khabar ekin harap semuanya sihat walafiat..

Filem J Revelusi dah lama ditayangkan di pawangan ramai dah ekin duk baca pasal filem ni best ekin tak pergi kat wayang pun layan dekat  KODIM masa tu boleh guna lagi KODIM ni.. sekarang dah KO terkubur tak taw dah nak buat macam ner rasa ekin dah kena block kut..

eh hampir terlupa ekin meh la baca hasil review ekin layan Filem J Revolusi ni filem ni ekin tengok kat rumah jer tak tengok dekat panggung wayang pun.. biasa la cerita melayu suami ekin agak kurang.. tu pun pujuk dia join tengok sekali dekat KODI.

Review Filem J Revolusi  

 Filem J Revolusi ini merupakan filem aksi  yang penuh dengan aksi yang mendebarkan dari seawal 15 minit pertama,permulaan cerita disajikan dengan aksi mantap oleh pelakon yang membuatkan ekin agak keliru sebab tak faham hahhahaha... . filem ini yang tak mengecewakan sangat.. boleh la bagi 4/5 bintang.. hihihihi..

Ekin sangat suka tengok semua aksi yang dipaparkan, yang ekin taw aksi yang dipaparkan ini dilakukan oleh sendiri pelakon Zul Ariffin dan Farid Kamil.  Lagi yang ekin suka dalam filem ni ada jugak menceriakan iaitu watak Herman/Skodeng yang dilakonkan oleh Azad Jasmin, seorang pegawai UTK yang banyak sangat cakap&kelakar, apabila part-part watak skodeng ni memang gelak sakan ekin dan suami... lucu sangat skodeng ni.. hahahhaha.. dalam filem turut dibantu oleh Dian (lakonan Fazura).Eddie (Izara Aishah) dan Andra (Farid Kamil).


Ok la itu saja ekin review mengenai Filem J Revolusi ini.. tak pe cerita dah lama basi baru nak review biasa cerita filem melayu ekin agak kurang nak layan mana.. bila rasa nak tengok baru la tengok.. jumpa lagi nanti..






You Might Also Like

9 ulasan

  1. cerita ni bleh tahan aksi menembak memukau cuma jalan cerita kurang mantap...masih perlu baiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ah betul tu ada part2 yg perlu diperbaikikan lagi

      Delete
    2. Ha ah betul tu ada part2 yg perlu diperbaikikan lagi

      Delete
  2. Tula..haritu tengok gak cite ni dalam feri masa gi langkawi...suke watak skodeng tu

    ReplyDelete
  3. Filem ni la melonjak nama zul arifin menang dlm abbph tu eh

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang

LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME APRIL 2017