Giveaway Annivesary Dan Duit Raya By Cik Ash TAMAT

June 30, 2017

Giveaway Annivesary Dan Duit Raya By Cik Ash

TAMAT

Assalamualaikum...
Hai korang , apa khabar , cik ash ucapkan  Selamat Hari Raya kepada rakan-rakan semua.. Dah hari raya keenam kita ni duk dirumah kembali kepada rutin harian menaip blog dah cik ash  hihihihi..

Syukur Alhamdulilah akhirnya giveaway yang cik ash buat dekat blognya tamat sudah seramai 64 orang yang join pernyertaan giveaway ini..kalau ikut 65 orang masa awal ekin chek satu link blog ada entri tu.. selepas itu ekin ada baca komen daripada kawan kata ada link entri tak wujud so ekin double chek memang ada satu blog tak wujud link entri giveaway ini.  

Keputusan pemenang ekin akan umunkan pada 3 Julai 2017 nanti... Nantikan siapa pemenang-pemenang yang bertuah yang akan dapat hadiah ni..

Pemilihan pemenang sepenuhnya dari random.org ya.. 

You Might Also Like

3 ulasan

  1. wahhh. ada GA. dah lama x masuk. tp dah terlepas la nampaknyaa :(

    ReplyDelete
  2. siapa pemenang tu ya..heheee..join jugak.

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017