SGShop Malaysia 10xRM100 shopping credit giveaway by Iman Abdul Rahim

June 16, 2017


Assalamualaikum... 
Hai korang semua apa khabar, Cik Ash semua sihat walafiat ya.

Sejak kesihatan Cik Ash kurang baik ni blog agak kurang update ni.. ni rasa ok sikit pada selalu gatal-gatal tangan la buka blog apa lagi cik ash ambik peluang join giveaway yang dianjurkan oleh rakan blogger Iman Abdul Rahim .

Cik Ash ni kan ratu contest,giveaway so yang mana ada rasa jemu tengok dekat blog cik ash ni ada entri giveaway sahaja maafkan la kita ya..hihihihihi.. biasa la dah minat nak join mana taw dalam banyak-banyak kita join ada rezeki milik kita ke. tak siapa taw rezeki kita kan..

Alhamdulilah kebanyakkan cik ash join giveaway dan contest dekat blog ataupun facebook ada bertuah dapat alhamdulilah rezeki cik ash dengan dapat hadiah perhargaan daripada kawan-kawan blogger kadang rasa terharu sangat bila dapat hadiah ni..

Eh hampir terlupa cik ash pasal barang yang ingin beli dekat SG Shop ini, jom usha apa yang cik ash teringin shopping  dekat SG shop kalau dapat kredit percuma itu ialah

Factory Direct Popular Large Moving Luggage Bag Bag Bag Thick Waterproof Dustproof Bag Quilt Business Bag
teringin nak bag macam ni mudah nak balik kampung nanti..hihihihi.. murah pulak.. tengok boleh muatan banyak lagi la ekin suka..


A Middle-Aged Female Mother Sandals Slip Casual Shoes Summer Comfortable Soft Bottom Shoes In Soft Bottom Shoes Old Man

tengok beberapa kali sandal berkenan la pulak.. padahal baru lepas shopping bulan di zalora guna voucher aritu beli sandal dengan kasut hahhahaha.. ni dekat sg shop berkenan sandal lagi... nanti banyak koleksi pulak.. nampak kelebihan sandal sesuai dengan cik ash jer...

Ok la 2 barang jer yang cik ash duk nampak nak shopping tak nak la lama-lama nanti semua dalam jadi gila hahahahaha.. harga termurah la sangat siapa la tak rambang mata nak shopping


You Might Also Like

5 ulasan

  1. Semoga ada rezeki kita lagi kak. Hehe. Shad pun join jugak. 😘😘💓

    ReplyDelete
  2. Singgah :)

    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2017/06/sgshop-malaysia-10xrm100-shopping.html

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017