Design Watermark Pemenang Giveaway Annivesary Dan Duit Raya By Cik Ash

July 06, 2017

Design Watermark Pemenang  Giveaway Annivesary Dan Duit Raya By Cik Ash                                      

watermark tengkubutang

                                                Assalamualaikum...
Hai korang semua apa khabar masih mood beraya lagi ke tu.. mungkin ada yang dah berpuasa enam kan.. cik ash jer belum lagi, masih tak kuat nak teruskan puasa enam lagi..

Alhamdulilah bulan puasa aritu hingga raya cik ash ada buat giveaway dah cik ash akan bagi hadiah dekat satu pemenang watemark hasil design daripada cik ash.. Pemenang yang bertuah dapat Watermark daripada cik ash ialah blogger TengkuButang, Tahniah diucapkan beliau di atas kemenangan ni..




Gambar dekat atas itu hasil design cik ash buat beliau, alhamdulilah cik TB suka sangat dengan hasil kerja cik ash.. gambar kucing dalam watermark mesti beliau seorang pencinta kucing macam cik ash hihihihi.. terima kasih diucapkan kepada TengkuButang di atas support giveaway cik ash baru-baru ini...

So kepada yang belum mengenali blogger TengkuButang sila la singgah ke blog beliau taw.. ada banyak pengkongsian cerita yang menarik di kongsikan di blog beliau..

so kepada yang tempah watermark dan header untuk blog boleh emailkan di ash.rie8506@gmail.com

Sharing My Ceritera

Ok la setakat ini saja dulu cik ash kongsikan dengan korang entri cik ash ni jumpa lagi nanti di entri yang lain akan menyusul lagi..


You Might Also Like

4 ulasan

  1. Tahniah kepada pemenangnya, Tengku Butang..

    ReplyDelete
  2. wahhhh.. smart sangat watermark tu :D

    http://www.syahirahvaliant.com/2017/07/giveaway-nurul-friends.html

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017