Keywords Blog Cik Ash #30

July 06, 2017

keyword jun 17


Assalamualaikum..  
Hai rakan-rakan yang mengenali cik ash ni.. Harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat,  

Sepanjang bulan jun aritu keyword di blog cik ash kebanyakan orang duk cari pasal Lirik lagu razia sultan walaupun cerita ini dah lama habis dekat tv ada jugak yang cari. Ada juga duk cari asal usul nasi tumpang lamanya tak makan nasi tumpang balik kelantan nanti kena cuba cari nasi tumpang la. 

 Tak sangka cik ash ada juga yang mencari cara tukar password wifi. Drama cerita satu cinta ada juga yang cari. Drama MAID dah lama entri dekat blog ada juga yang masih mencari entri ini.

Drama Filipina Pangako Sayo pun ada juga yang mencari walaupun dah lama drama ni dah habis dekat tv.. memang popular drama ni.. hihihihi..

nuffnang jun 17

Manakala keyword di nuffnang pulak masih yang mencari resepi aiman tino di ketuk-ketuk ramadan la... hahahhaha.. pemes la aiman tino ni, ada juga yang mencari resepi lempeng gula melaka, drama MAID ada juga tu, dan banyak lagi yang orang duk cari dekat blog cik ash ini.. 

Ok la semua cik ash out dulu ya, jumpa lagi di entri yang akan datang.

You Might Also Like

1 ulasan

  1. anak2 aida, kalau aida cek utube phone, mesti ada carian aiman tino :) hu hu hu...

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017