Keputusan Pemenang Giveaway Annivesary Dan Duit Raya By Cik Ash

July 03, 2017





GA by Cik Ash

Assalamualaikum...
Hai korang , apa khabar , cik ash ucapkan  Selamat Hari Raya kepada rakan-rakan semua.. dah beraya kita hihihihi.. 

Syukur Alhamdulilah akhirnya giveaway yang cik ash buat dekat blognya tamat sudah seramai 64 orang yang join pernyertaan giveaway ini..kalau ikut 65 orang masa awal ekin chek satu link blog ada entri tu.. selepas itu ekin ada baca komen daripada kawan kata ada link entri tak wujud so ekin double chek memang ada satu blog tak wujud link entri giveaway ini.  

Baik la ini dia keputusan pemenang yang korang tunggu itu sila chek no pernyertaan di SINI


Cash RM50

1.    (Penaja Mia Liana) 
http://mama3danish.blogspot.my/2017/06/giveaway-annivesary-dan-duit-raya-by.html

2.  (Penaja Lokman Amirul)
http://maszull.blogspot.my/2017/06/giveaway-annivesary-dan-duit-raya-by.html



3. Cash RM30 (Penaja Cik Pinz)



4. Cash RM20 (Penaja Cik Ash)

Top Up RM 10 

5.  Penaja Murni Alysa

6. Penaja Murni Alysa  

7. Penaja Busyra Takiyudin

Top Up RM5 

8. Penaja Cik Kejupenyet

9. 1 Set Kerongsang (Penaja Cik Kejupenyet)



10. Tudung (Penaja MamaDarwiish)

Eyeliner ( Penaja FarahGlanzdotcom)

11.   



12.  



13. 




Cermin 2 in 1 (Penaja Cik Ash

14.  




Watermark  (Penaja Cik Ash)

15.  

Tahniah kepada 15 pemenang yang join Giveaway Cik Ash ini.. so yang mana tak berjaya jangan kecewa ya insyaAllah nanti akan ada lagi giveaway dekat blog cik ash.. 

Kepada semua pemenang di atas, anda perlu dikehendaiki memberi maklumat detail di no (whatsapp) sehingga 8 Julai 2017. Kegagalan anda memberi maklumat demikian cik ash akan membuat cabutan pemenang lagi sekali. Maklumat  yang diperlukan adalah di bawah ini :- 

1. Nama Penuh : 
2. URL link Blog yang join :
3.No HP dan jenis Telco [bagi pemenang topup]
4. Nama bank dan no akaun simpanan [bagi pemenang wang tunai] 
5.Alamat [bagi pemenang barangan pos] 
7. Jenis hadiah yang dimenangi 
8. Nama Penaja

Sekian terima kasih kepada semua yang menjayakan giveaway ini.. Jumpa lagi di giveaway yang akan datang.. 

You Might Also Like

23 ulasan

  1. wah...alhamdulilah...tak sangka sangka sangat tersenarai disini...terima kasih cik ash dan penaja

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah, terpilih la.. tahniah pada semua yang menang

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum cikash...alhamdullilah...terima kasih ada juga nama mama kat atas ni...tahniah pd semua yg berjaya...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah rezeki pemenang no.9.. thanks cik ash n cik kejupenyet.. tahniah utk semua pemenang.

    - Hernee Nazir -

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah dapat hadiah watermark.. yang ni macam mana nak contact ye?

    ReplyDelete
  6. Tahniah kepada semua pemenang

    ReplyDelete
  7. Tahniah kepada pemenang... Tak sempat nak join...

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah syukur .. terima kasih cik Ash sudi anjurkan giveaway ini.. tahniah juga pemenang yang lain.. yang tak menang jangan kecewa.. ada lagi rezeki yang tengah menanti :))..

    ReplyDelete
  9. tahniah pda smua pmenang.. sy tunggu detail pmenang.. :)

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah...baru jumpa..hehe...
    terima kasih dan tahniah kepada semua pemenang..

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah...terima kasih Cik Ash dan penaja...semoga cik Ash dan penaja dimurahkan rezeki selalu

    ReplyDelete
  12. yeay, menang alhamdulillah..:)

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017