Catatan Popular Sepanjang Bulan Jun 2017

July 05, 2017



post jun 17 

Assalamualaikum...
Hai korang semua apa khabar cik ash harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat ya..

Seperti biasa la, bila dah masuk bulan baru ini cik ash nak share berkenaan dengan Catatan Popular Sepanjang Bulan Jun 2017 aritu, masih tak terlewat nak share pasal ini dekat blog kan, mood malas ni masih ada lepas raya ni hahahaha... malas nak menaip ada entri dalam draf tu.

Entri yang menduduki carta teratas untuk bulan lepas ialah masih lagi Install Kodi Dalam Android Hpyytv view sebanyak 1088 view, dan yang seterusnya sila la rujuk gambar dekat atas tu... hihihihi.. yang lain macam biasa tak ada perubahan view masih kekal sama. 

Kalau ada yang terlepas baca entri yang cik ash share sebelum ini boleh jer baca dekat senarai Catatan Popular sepanjang bulan Jun 2017 dekat bawah ini dan klik di link di bawah untuk baca dekat bawah ini

You Might Also Like

7 ulasan

  1. Replies
    1. tu ramai dah bertukar ke hypptv kut

      Delete
  2. mesti pageviews tinggi...all the best cik ash

    ReplyDelete
    Replies
    1. pageview tak tinggi pun.. 900 jer

      Delete
  3. alhamdulillah, tahniah cik ash

    ReplyDelete
  4. selalu baca entri gini kat blog ekin.
    tapi tu la, aida selalu lupa nak cek sendiri punyer :)

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017