Bercuti Selama 6 Hari

August 31, 2017

Bercuti Selama 6 Hari  | Assalamualaikum... Hai korang semua apa khabar cik ash harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat.


Cik ash nak bagitaw blog ni akan bercuti daripada entri buat seketika di sebabkan cik ash dan family akan bertolak balik kelantan hari ini doakan perjalanan kami semoga selamat sampai ya.

Sebenarnya dah lama cik ash tak balik kampung di kelantan, rasanya dah nak dekat setahun punya lama tu tak balik.. huhuhuhu.. rindu dekat aboh dan ma sangat-sangat,lepas rindu dekat ma mujur la ada tepon rumah dapat la call ma sokmo sampai tak taw nak berbual apa-apa dah dengan ma.. hahahahahaa... nak buat macam mana suami cik ash susah sangat nak cuti lama-lama ni biasa la kilang komunis kan hahahahaha.. cik ash yang panggil sebab susah sangat nak cuti kan, cik ash faham suami keje untuk cik ash dan mil juga... kadang-kadang kesian kat suami tak ada rehat langsung keje sokmo.

Cik ash balik kelantan kebetulan sangat dengan raya haji juga, lagi pun rumah family cik ash di kelantan akan buat Majlis Menyambut Menantu untuk adik lelaki cik ash yang dah sah nikah pada 30/8/2017. Majlis itu akan di adakan pada 2/9/2017. Doakan majlis ini berjalan dengan lancar ya..

Balik raya haji kelantan meriah taw.. nanti ada kalau masa cik ash akan update dekat facebook perkembangan cik ash berada di kelantan ya.. So siapa blogger kelantan yang teringin nak bersua muka dengan cik ash nanti boleh la kita jumpa insyaAllah sebab cik ash mungkin akan balik semula ke kedah pada 4/9/2017.

Sebelum ni juga ada share cik ash tolong design kan kad kahwin dekat adik dan adik ipar dekat SINI. Mujur la sebelum ni dah pernah buat kad sendiri.. Hihihihihi..boleh buat sikit2..

You Might Also Like

17 ulasan

  1. memang busy betul raya haji ni ye, selamat hari raya cik ash! Selamat menyambut menantu jugak. Semoga dipermudahkan segala urusan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup busy betul raya aritu sampai demam balik dari kelantan

      Delete
  2. selamat hari raya aidil adha. abe kie n isteri pun ada buat korban di Tanah Merah.

    ReplyDelete
  3. Balik kampung memg off dr blog la kan

    ReplyDelete
  4. Hai kakak...rabia pun sempat jugaklah update pasal pergi bercuti di kb tu

    ReplyDelete
  5. 6 hari cuti... patut lama tak nampak kak update blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tersambung cuti sampai loni baru lepas segar demam ni rabia

      Delete
  6. kena triple update la nanti ye.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihihi memang banyak entri duk dalam draf ni

      Delete
  7. Selamat cuti n selamat kembali... Raji haji mesti blk kelantan

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017