SGshop Merdeka Giveaway

August 30, 2017

SGshop Merdeka Giveaway | Assalamualaikum... Hai korang semua sebelum cik ash cuti nak join giveaway yang akan tamat last-last minit join hahahaha.. tak pe memeriahkan blog ni sikit... lepas ni tak sempat nak update dah balik kampung..

SGShopCentest2017

So korang yang nak join giveaway ini boleh la klik banner di atas untuk join mana la taw rezeki milik korang ke,sempat lagi nak join ni sebelum tamat.. hihihihihi. Sebelum ni cik ash ada dapat dah Credit daripada SG shop RM200 dan hasil shopping barang kat sg shop boleh baca kat SINI.




Barang yang cik ash teringin nak dapatkan di Sg Shop ialah alat pengisar pisau elektrik tu duk berkenan jer senang la lepas ni nak asas pisau mudah guna elektrik hihihihihi...



Ok la itu saja yang cik ash nak semoga ada rezeki cik ash lagi dapat credit daripada Sg Shop ini.. amin. jumpa lagi nanti lepas cik ash balik kedah semula ya.. 

You Might Also Like

4 ulasan

  1. Selamat hari kemerdekaan Malaysia ke 60

    Assalamualaikum dan selamat pagi cik ash

    Insyaallah ada rezeki ni

    ReplyDelete
  2. Semoga berjaya cik ash! jangan lupa visit blog saya..ada mini giveaway :D

    ReplyDelete
  3. Terima kasih atas penyertaan Cik Ash dlm GA #SGshopMerdekaGiveaway. Walaupun x menang, but you got something tau, pls check your SGshop acct. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama terima kasih bagi hadiah kat cik ash..

      Delete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017