Menang Contest Facebook Asianic Halal

August 08, 2017




Menang Contest Facebook Asianic Halal | Assalamualaikum.. Hai anda semua cik ash harap semuanya berada dalam keadaan sihat ya..

Pada 26 Julai 2017 yang lalu cik ash join contest dekat facebook Asianic Halal dan 28 Julai 2017 diumunkan pemenang  memang tak sangka rezeki cik ash dapat di antara 7 nama yang bertuah menang satu set Mandian daripada Asianic Halal ni... Alhamdulilah syukur rezeki Allah s.w.t bagi dekat cik ash..


Cik Ash pertama kali dikenalkan dengan produk penjagaan diri daripada Asianic Halal ni dah teruja tengok bila dapat  Set mandian daripadanya, Asianic Halal ni merupakan produk yang dikilangkan oleh kumpulan syarikat yang berstatus ISO, disahkan memiliki sijil Halal. Malah dimilik oleh 100 % syarikat bumiputera iaitu syarikat yang bernama Wonderland Primary Sdn Bhd. Cik Ash sangat bangga apabila orang kita kini mengeluarkan produk tersebut dan berjaya menebusi dan memluaskan pasaran hingga eksport ke luar negara taw..





Antara produk yang cik ash dapat daripada Asianic Halal ni ialah Shower Cream Japanese Cherry Blossom,Body Scrub, Hand & Body Lotion dan 2 tester Cream Ginger dan hand & body lotion. Setahu cik ash banyak lagi produk Asianic Halal ni..

Tak sabar nak rasai keseronokan menggunakan set mandian Cherry Blossom ni hihihihihi... nantikan review penuh daripada cik ash dengan penggunaan mandian asianic halal ni...

Ok la jumpa lagi di entri yang lain... cik ash undur diri dulu nak jaga cinta hati tak berapa sihat loni.. tu agak jarang nak update loni... hihihihihi..

You Might Also Like

32 ulasan

  1. Wah berbaloi- baloi...tahniah Cik Ash

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah...rezeki kan =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ha ah alhamdulilah rezeki

      Delete
  3. Tahniah Cik Ash..
    Rezeki menang contest Asianic, bertuah Cik Ash..

    ReplyDelete
  4. Tahniah...rezeki ekin tak pernah putus...

    akak nmpk byk iklan dlm blog. AdSense ek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulilah Allah bagi rezeki kat situ..
      adsense x gerak pun hihihihihi

      Delete
  5. tak pernah pulak dengar produk ni. Tahniah rezeki cik ash. Semoga cepat sembuh sis :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama la tak pernah dengar kiranya first time dengar n menang... Alhamdulilah dah sembuh

      Delete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017