Gegar Lawak 2018

January 12, 2018

Gegar Lawak 2018 | Assalamualaikum, Hai korang semua apa khabar cik ash harap semuanya sihat walafiat ya..


gegar lawak 2018
Musim lawak kembali dengan program lawak di astro Warna yang diberi nama Gegar Lawak. Program ini akan menemui penonton bermula 19 Januari ini, program ini akan menampilkan tiga kategori iaitu solo,duo dan trio. program ni sangat berbeza dengan program lawak yang pernah ditampilkan sebelum ini kata pengurus saluran Astro Warna.

Gegar lawak ini menampilkan 14 perserta iaitu lapan peserta solo,empat duo dan dua trio yang terdiri daripada Hezry, Tasya, Eyya, Ayim,Padil,Abe,Rizal,Bayu,Testo, 2B, Candy, Sogeh, Kiut dan Abata.

Dari segi undian pulak 70 peratus adalah daripada juri profesional, manakala 30 peratus adalah undian khidmat pesana ringkas (SMS).Program lawak ni febret ibu mentua dan suami cik ash hihihihi.. cik ash tumpang join jer..


Nantikan 19 Januari 2018 ni minggu pengenalan setiap perserta yang akan bertanding, rancangan ni akan diacarakan gandingan Kamal Adli dan Fad Bocey akan disiarkan di saluran Astro Warna nanti.. So kepada peminat program lawak jangan lupa temujanji tanyangannya pada 19 januari nanti.. hihihihi.. 

Ok la korang semua itu jer cik ash nak kongsikan dengan korang mengenai program Gegar Lawak 2018 yang bersiaran di kaca tv anda yang ada astro hihihihi...



You Might Also Like

10 ulasan

  1. Tak sabar nak tunggu jumaat depan~ heehheh tapi lepas ni dah takde sepahtu live lagi T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ibu mentua cik ash teruja nak tengok tu

      Delete
  2. Next week start!! Harap best lah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la harap best sebab muka baru semuanya ni

      Delete
  3. Tak sabar nak tunggu.. Ramai dah pelawak yang ada sekarang ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pelawak baru harap setanding dgn lama nanti

      Delete
  4. Nice sharing Cik Ash.. Nanti nak inform kat hubby, mesti dia akan tengok kat online..

    ReplyDelete
  5. ehh mlm ni la rancangan tu..19 jan

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE JANUARI 2018